cao cure
nije me bilo, pa dosta vec...kompjuter nam nije radio pa je trebalo vremena da odaberemo novi..no citam vas ja preko moba ali mi je strasno tesko pisati...
vidim da su se nove mame super uhodale, i da manje vise prolazimo sve isto, ultrazvuk,fizijatar, stolica, cijepljenje, prve temperaturice,nespavanje,uhodavanje...uhodavanje..
mi u subotu putujemo na odmor, i ostajemo punih mjesec dana
tako da me opet nece biti, ali provirit cu nadam se barem tjedno..
Bilo bi korisno mozda otvoriti novu temu koja bi se zvala -
nasih prva tri mjeseca u kojem bi starije mame opisale svoje iskustvo sa bebama u vezi svega : ishrana, ponasanje beba, motoricki razvoj, stolica, cijepljenje, temperatura...bla, bla ...mislim sve ono sto bi pomoglo novim mamama i da bi trudnice barem od oka mogle da zamisle kako ce to izgledati..Evo ja bih otvorila tu temu, ali tek smo spojili kompjuter i jos se moram pakirati..pa??????
I moji decki su imali zelenu stolicu, doktorica je prvo rekla da je mozda neka bakterijica, ali smo mi sami primijetili da je zbog nove hrane - hipoalergene, onog trenutka kad smo presli na obicnu stolica je promijenila boju.
I moji su bili na uzv mozga, nalaz je u redu, ali ipak radimo vjezbice jer jedan malac je malo nervozan pa se zna dosta kruto drzati, a drugi je pak dosta opusteniji.
sada nakon 3 mjeseca situacija je potpuno drugacija, klinci su super, sve za 5.
Evo jos jednom da vas sve pozdravim (da ne nabrajam ponaosob
neke vas imam na FB pa javim se i tamo. Pusa i citam vas
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/