by albra čet kol 20, 2009 7:33 pm
Bok cure,
evo da se i ja malo javim. Umorna ko pas! Al' evo uhvatila sam sat vremena popodne dok dečki spavaju i ja skupa s njima. Malo se "rekuperala" ili ti ga oporavila.
Bambi žao mi je da ti dečki imaju virozu, kako su to pokupili?
Moji dečki isto nemaj neki ritam. Ja im dajem ciku kad zatraže + dohrana adaptiranim po potrebi..Vedran ima otprilike neki ritam ( 2-3 sata) ali Ivan nema. On nekad traži ciku nakon sat vremena, a nekad nakon tri. Noću se bude I oko 1,2, V oko 3, pa I oko 4,5 pa V oko 6. Dakle svakih sat vremena sam budna po pola sata.
Noćas je bilo malo dramatično, poslje sam se zapitala jesam li ja normalna. Naime Ivan plače i ja ga uzmem i mislim si zašto on cijelo vrijeme plače, a ja mu držim ciku na dva cm od usta i jadno djete ne može do nje, a ja uvjerena da sam ga "uštekala"
. Uopće nisam skužila da mu nisam stavila ciku u usta. Jadno djete. Nisam sigurna koliko je to trajalo, vjerojatno par sekundi, ali meni se činilo puno duže. MM uopće nije to skužio. On je i preko dana i veći dio noći budan i skače, ali noćas ga je skrpao umor i ništa nije čuo.
Dobro da sam danas popodne odspavala jer ne znam šta nas čeka noćas.
Cure držite se! mene tješi činjenica da smo sve u više manje istim situacijama.
Pozdrav novim mamama, dobro došle!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/