B L I Z A N C I...

Poštovani članovi,

u slučaju da imate poteškoća pri očitavanju foruma i njegovom korištenju,
preporučamo vam korištenje Mozilla firefox preglednika i čišćenje cookies u vašem sustavu.

Hvala i ugodno druženje!
Smile

Join the forum, it's quick and easy

B L I Z A N C I...

Poštovani članovi,

u slučaju da imate poteškoća pri očitavanju foruma i njegovom korištenju,
preporučamo vam korištenje Mozilla firefox preglednika i čišćenje cookies u vašem sustavu.

Hvala i ugodno druženje!
Smile

B L I Z A N C I...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
B L I Z A N C I...

DRUŽENJE, SAVJETOVANJE I POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA RODITELJA BLIZANACA, TROJKICA I VIŠE :) ..... I NAŠIH PRIJATELJA

PRIJATELJI FORUMA

Image hosted by servimg.com

http://www.mojedijete.com
http://www.blizanci.info
http://kisnadjevojcica.bloger.hr/
prijateljski forum za roditelje i one koji će to tek postati
Bebin svijet
interaktivni savjetnik za roditelje, specijaliziran za dječju opremu - All4kids

Croatia map

Skijanje

Login

Zaboravih zaporku

Latest topics

» Evo mene nakon dugo vremena
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptypon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin

» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptyned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana

» pozdrav mamicama i trudnicama!
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptysri pro 02, 2015 10:41 am by Twin

» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptyuto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana

» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptyuto sij 13, 2015 9:27 pm by zana

» pucanje noktiju na nogama
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptypet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna

» jednojajcani ili dvojajcani?!
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptysub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin

» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptyčet pro 18, 2014 5:32 pm by Twin

» Robica za bebe
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptysri pro 10, 2014 1:15 am by tamara1989

» Lijep pozdrav svima
mala pričaonica za "novake" - Page 35 Emptyčet stu 27, 2014 5:57 pm by Mediha

Rezerviraj sada !

+48
miki
maso
jelenko
goga
nestle29
misek
mimi mirna
Josip@
iwa
bridget jones
Tajci
luda klompa
I&S
lotte.123
cicibela
tanja
albra
zuta_zg
sanjakrk
Ana
listek
Oceana
bobo
mallena
Bambi
aldijana
blizanci IM
Pika
Maja-2
Maja
igordana
pčelica maja
lara_31
Gogino
marija-k
Twin
Jorgovan
maksi
didi
jojka
blaza27
Vanja
IVA
mateeaa=)
Branka
Aleksandra
andreja
Sonja
52 posters

mala pričaonica za "novake"

cicibela
    cicibela
    domaći
    domaći

Broj postova : 864

up Re: mala pričaonica za "novake"

Postaj by cicibela ned lis 04, 2009 10:34 pm

Selimo se 01.11. Šmrc,šmrc.
    Ajmo probat izabrat neki dan i mjesto pa da vidimo kako će ići???
    Bambi
    Bambi
    akter
    akter

Broj postova : 338

Postaj by Bambi pon lis 05, 2009 8:21 am

Majo, Lara klinci su vam predivni! Baš lijepo da ste se usjele naći! Nadam se da se Lara uskoro vraća na naš chat!
    Što se tiče susreta, ja sam definitvno za mala pričaonica za "novake" - Page 35 862207 ! Navodno će ovaj tjedan biti još lijepo vrijeme (do srijede sigurno, a vjerojatno i dalje), pa ako ste za, mogle bismo ovaj tjedan. Majo, gdje si ti? Meni isto odgovara Jarun, Bundek...
    Tko će nam se još pridružiti? mala pričaonica za "novake" - Page 35 322718
    igordana
    igordana
    domaći
    domaći

Broj postova : 1078

Postaj by igordana pon lis 05, 2009 8:55 am

evo i ja se javljam, isto mi odgovara jarun ili bundek. ja sam "slobodna" mala pričaonica za "novake" - Page 35 33288 bilo koji dan...recite da se čim prije dogovorimo - željezo se kuje dok je vruće...
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Broj postova : 979
    Proud to be : mama blizanaca

Postaj by pčelica maja pon lis 05, 2009 9:34 am

jutro! mala pričaonica za "novake" - Page 35 572951

otvorit ću novi topic pa da pokušamo organizirati jedno druženje na otvorenom dok nas još vrijeme služi.
    jelenko
    jelenko
    akter
    akter

Broj postova : 185

Postaj by jelenko pon lis 05, 2009 10:02 am

Cicibela, ja razmišljam o kupnji McLarena. Jesu li ti sjedala dovoljno široka (ne znam koliki su sada tvoji klinci)? Alex pmagaj i ti, kupujem ili McLaren ili muž u četvrtak ide u Brežice pa što nađe. Svakako hoću koliiiicaaaa da mogu konačno ići u šetnju mala pričaonica za "novake" - Page 35 Icon_rolleyes
    cicibela
    cicibela
    domaći
    domaći

Broj postova : 864

Postaj by cicibela pon lis 05, 2009 11:01 am

Možeeeee druženje.....
    Jelenko bebači će 13.10. napunit 2 mjeseca. kolica su mi super, vozim malene od njihovih 20 dana.Nisu 100% ležeći položaj, ali nagibn je blag pa sam ga izravnala ručnicima. Kolica su lagana, okretna, svugdje prolaze, možeš sama baratati sa njima što je meni prioritet. Naravno, imaju svojim mana kao i sva kolica za blizance, kao npr. kad klinci leže ne možeš koristiti košaru ispod, ali ja spizu pokačim po ručkama. Nemaju košare, ako ti je to bilno, ali dobiješ sa njima zimske vreće. Isprobali smo ih neki dan super su. Ako hoćeš prijatelj prodaje First Wheel kolica stara 8 mjeseci. Ako te bilo što zanima mogu ti poslati broj na pp pa se javi.
    jelenko
    jelenko
    akter
    akter

Postaj by jelenko pon lis 05, 2009 11:13 am

Hvala ti Cicibela mala pričaonica za "novake" - Page 35 207922 . Ma rado bih te košare... I da su pokretna, a ne pretijesna. Vidjet ću što će muž naći u četvrtak pa ću odlučiti. Imam doma i jedna inglesina kolica pa ću na kraju možda i spajati.... Ako odlučim za First Wheel, javim ti mala pričaonica za "novake" - Page 35 889846 Hvala, pusa!
    mimi mirna
    mimi mirna
    akter
    akter

Broj postova : 178

Postaj by mimi mirna pon lis 05, 2009 7:18 pm

hvala svima na podršci!!

polako dolazim sebi i uživam u klincima koliko god stignem.
    filipa je počela hvatati nekakav ritam, no juraj jadan ima grčeve i to ga toliko izmori da bih najrađe plakala s njim. najjači su mu navečer , ponekad traju i cijelu noć, tako da smo kronično neispavani.
    probali smo sve: tople obloge, kapi, masaže, maženje, jantarnu ogrlicu, pazim na prehranu....no kako vidim, ništa ne pomaže. jednostavno nekad su grčevi slabiji, nekad jači, a najteže mi je što mu ne mogu pomoći. mala pričaonica za "novake" - Page 35 15653

jel ima netko kakvih pozitivnih iskustava što se tiče kolika?
    pomagajte jer više stvarno ne znam što da napravimo.
    igordana
    igordana
    domaći
    domaći

Postaj by igordana pon lis 05, 2009 10:31 pm

Mi smo koristili lefax kapi i još koristimo od bayera za sada su nam se pokazale kao dobre, prorjedili se jesu, ali nisu 100% učinkovite. Mi smo se pomirili da to tako mora biti dok ne prođe. Meni se isto srce lomi i najradije bi nekad zaplakala s njih dvije...no tješim se još samo malo...
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Broj postova : 12583

Postaj by Aleksandra pon lis 05, 2009 11:05 pm

jelenko - Mclaren su sasvim sigurno kvalitetna i dobra kolica no po meni nikako nisu za bebe mlađe od 3 mj mada su deklarirana kao od 0, no uz "izravnjanje" ajde mogu proći. I po njih se isplati van pa provjeri prije kupnje Wink .Po meni ovo sukolica s anjužim sjedalima defirnitvno. Jedini + im je zimska navlaja ali je minus cijena a toliko bolja nisu od osjetno povoljnijih Chicco Ct0,5duo npr
    mala pričaonica za "novake" - Page 35 Maclaren

Chicco
    mala pričaonica za "novake" - Page 35 Chiccoct05twin1500kn

Ova First wheels što ti spominje- neznam ša i pošto nudi ali ona imaju mogućnost 2 prave košare pa ti je to možda interesatno.
    mala pričaonica za "novake" - Page 35 1803largefirstwheelscit

Inače prave krute košare neidu na ništa drugo osim Matrixica na Jane vlakić ali rekla si da nebi vlakić.
    Što se tiče odlaska u Brežice moj je savjet nazovite ili mailajte u Brežice i u Krško da vam kažu šta imaju trenutno da neide bezveze.
    Twin
    Twin
    Moderators
    Moderators

Broj postova : 5719
    Proud to be : Dupla duplica

Postaj by Twin pon lis 05, 2009 11:22 pm

nikako da provirim na ovu temu jer su tu "novaci", a vi se zapravo separirale....evo ja se ubacih da va smalo vidim i polovim jer vas masu ne znam.
    dakle, škicnut ću vas tu i tamo, može?

kolike? nema spasa.vožnja autom. ili kolicima po šoderu. eto. čak je to jednom izjavio jedan profesor sa Rebra kad sam ga pitala. lefax i mi koristili. nisu baš 100% učinkovite,ali aj nekad je pomoglo, nekad nije. stavljali smo tople pelene. i oboružali se živcima.
    sve će to proći mamice!
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Postaj by Aleksandra pon lis 05, 2009 11:28 pm

nam je pomagao sab-simplex i Dr.-Nurse ali malo, no da kucnem nije bilo prestrašno pa smo preživjeli ili sam ja potisnula sjećanja Smile
    Twin
    Twin
    Moderators
    Moderators

Broj postova : 5719
    Proud to be : Dupla duplica

Postaj by Twin pon lis 05, 2009 11:39 pm

sab simplex i lefax su srodnici. tak da maltene isto sr... druko pakovanje. ali aj kakti su lefax "modernije". mislim da je sab dimeticonum, a lefax simeticonum. nisam ziher.
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Postaj by Aleksandra pon lis 05, 2009 11:51 pm

ovo je zvučalo "turski" Wink no činjenica je i da svako djete drugačije ragirana na različite stvari pa možda nekom pomogne nešto drugo "isto" a nekome baš ništa Sad
    npr ibuprofen naš Dalsy i talijanski su "isti" ali je razlika velika.
    Pika
    Pika
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 3591

Postaj by Pika uto lis 06, 2009 12:17 am

Minimirna, svakako preporučam pročitaj poglavlje o kolikama u knjizi Penelope Leach Vaše dijete, - kad sam pred neki tjedan kod frendice škicnula unazad u tu knjigu, pomislila sam "ajoj, što ja to nisam pročitala kad su mi moje plakale čitavu noć s 2-4 prekida od po 15-25 minuta..."
    Bambi
    Bambi
    akter
    akter

Broj postova : 338

Postaj by Bambi uto lis 06, 2009 8:34 am

Ja se samo zahvaljujem Bogu što mi nemamo grčeve još, nadam se da to iskustvo nećemo doživjeti (kuc-kuc). Jedno vrijeme smo sumnjali da Tomo to ima, ali je trajalo 2-3 dana i prestalo, pa to sigurno nisu kolike. Čitala sam bila u to vrijeme i knjige i surfala internetom - zaključak svih je da treba izdržati to razdoblje koliko teško bilo. Pa eto nadam se da ćete imati puno snage i energije da izdržite mala pričaonica za "novake" - Page 35 512189
    Specijalni pozdrav Jelenku! mala pričaonica za "novake" - Page 35 150506
    jelenko
    jelenko
    akter
    akter

Postaj by jelenko uto lis 06, 2009 1:02 pm

Draga Aleksandra, nako duge potrage odustala sam i odlučila ipak za Pegpergo vlakić - pa bože mi pomozi, valjda ću ih gurati nekako mala pričaonica za "novake" - Page 35 Icon_neutral . Sve drugo mi je ili preusko ili nema nulti položaj ili ovo ili ono. Ova su bar prostrana djeci i na akciji su, 20 posto. Hvala ti ipak na savjetima mala pričaonica za "novake" - Page 35 150506
    PS Planiram staviti i slikice da vidite moje bambine, ali pvo genijalac mora skužiti kako, a i to kad stignem, evo Katja zove.Puse!
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Postaj by Aleksandra uto lis 06, 2009 1:59 pm

PP vlakić je marcedes za djecu do godine dana ( postaje sve veća tlaka što su klinci veči) jesi provjerila da ti stane dole u haustoru po duljini ? Stanari su nam super ali moj savjet ipak ih prekrivaj nekom plahtom ili slično ako ostaju dole. A onda ćeš s godinu dana kad cure budu veće a ti pokretnija kupiti paralelna kišobran kolica i nema frke Wink
    Koje AS si uzela na kraju ? PP isto ili ?

Što se sika tiče ako ih znaš ubaciti u atach u mailu, pošalji meni pa ću ja dignuti tu.
    jelenko
    jelenko
    akter
    akter

Postaj by jelenko uto lis 06, 2009 3:06 pm

Ajoj, znam ubaciti u attach, toliko znam mala pričaonica za "novake" - Page 35 33288 mala pričaonica za "novake" - Page 35 33288 . Budem pokušala ubaciti slikice, pa ako ne ide javim ti mala pričaonica za "novake" - Page 35 150506
    Mislim da kolica stanu dolje, budem ih svakako prekrivala. Kako misliš mercedes - prevelika? Ali nijedna druga mi ne pašu, a ova valjda nije baš nemoguće gurati? Muž kaže da su sva paralelna preuska... Fakat smo puno tražili. Pa eto, kako sam rekla, Bože pomozi s tim kolicima, valjda nije tako strašno mala pričaonica za "novake" - Page 35 Icon_rolleyes .
    jelenko
    jelenko
    akter
    akter

Postaj by jelenko uto lis 06, 2009 4:01 pm

Ma jesam li ja to uspjela ubaciti slike! mala pričaonica za "novake" - Page 35 659344 ?mala pričaonica za "novake" - Page 35 P1010055c
    mala pričaonica za "novake" - Page 35 P1010047h
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Postaj by Aleksandra uto lis 06, 2009 4:50 pm

Prekrasne ste cure !!! sve 4 a Mia baš djeluje ponosno i na mamu i na seke Smile Smile Smile

Mislim Marcedes u smislu udobnosti za djecu a s vremenom postaju tlaka jer djeca otežaju Wink pa ne poznam baš nikoga tko nakon njih nije kupio kišobran kolica Wink
    igordana
    igordana
    domaći
    domaći

Postaj by igordana uto lis 06, 2009 5:13 pm

Ja imam vlakić pegperego i za sada mogu reči da su super i nije problem guranje uopće, volan uvelike olakšava manevriranje. No, svjesni da ćemo morati kasnije kupiti kišobran i to nam je od početka i bila namjera - planiramo spojnice,za sada smo s ovima smo zadovoljni. Jedino smo morali kupiti auto sa VELIKIM PRTLJAŽNIKOM mala pričaonica za "novake" - Page 35 889846 ... na kraju kupili ford mondeo 2003 godište.
    jelenko
    jelenko
    akter
    akter

Postaj by jelenko uto lis 06, 2009 8:28 pm

A ništa,kupit ćemo onda i kišobran kolica mala pričaonica za "novake" - Page 35 207922 . Evo upravo smo sastavili tenk, Mia skoro stane u košaru za kupovinu mala pričaonica za "novake" - Page 35 33288 . Muž mi je samo rekao - šta nam uradi s blizankama... mala pričaonica za "novake" - Page 35 33288 A auto - gledamo mazdu 5, nadam se da stanu u taj prtljažnik, a mislim da je i ford mondeo na akciji, također dolazi u obzir.
    Javim vam cure kako je proteklo prvo koturanje po kvartu, a prva samostalna vožnja mislim da će pričekati mala pričaonica za "novake" - Page 35 889846
    I&S
    I&S
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 3489

Postaj by I&S uto lis 06, 2009 8:33 pm

jelenko cure su ti super........koliko sam uspjela vidjeti ipak su malo različite mala pričaonica za "novake" - Page 35 889846 .....
    a mia.....premedena mala pričaonica za "novake" - Page 35 207922
    I&S
    I&S
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 3489

Postaj by I&S uto lis 06, 2009 8:35 pm

a mogu reči da i ti super izgledaš s obzirom da si nedavno rodila mala pričaonica za "novake" - Page 35 207922 ..........
    koliko vidim.....super linija mala pričaonica za "novake" - Page 35 889846

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet stu 22, 2024 11:39 pm.