by Bambi ned pro 27, 2009 6:20 pm
Bok cure,
evo nas nazad u RH i u svom toplom domu. Proveli smo 10 dana kod mojih roditelja i stvarno je bilo dobro. Nisam se naspavala kako sam mislila da ću, jer Marin ima neku čudnu fazu i budi se po tri puta noću. Prije je znao maksimalno jedanput ili prespavati noć, a sad ga je nešto spopalo. Budi se, malo pojede i nastavi spavati i tako svaka 2 sata
!!!Bilo je lijepo kod mojih što nisam morala brinuti o svemu, što je konačno netko brinuo o meni
. Uspjela sam ići s djecom u šetnju iako je bio snijeg, a s bratom sam bila u centru grada na Božićnom sajmu, dok je gusto padao snijeg i baš smo uživali!Vratili smo se, a doma pokloni...Vivera...Bambi papučice...krasno. Dečki su jako narasli, svi to govore, ali sad se i meni čini. Hrpu robice su prerasli. Vrte se s trbuha na leđa i obratno, "pužu" kao gusjenice (dignu guzu i tako nekako napreduju, Marin unaprijed, a Tomo za sada samo unazad
) , najdraže im je držati se za stopala i nožne prste, dok ih na rukama hranim dižu se u sjedeći položaj i lijepo drže glavicu , glasno se smiju...ali su postali i zahtjevniji. Traže pažnju, traže da se igram s njima. Jedan drugoga "maze", ali to zna biti opasno, pa ih stalno imam na oku. Sve u svemu veselo je
neka nova faza nam se smiješi. Oni su spremni, pitanje je jesam li ja
. Imam osjećaj da sam se opustila proteklih dana i strah me kako ću s njima sutra sama.
Nadam se da ste se sve barem malo odmorile i opustile tijekom blagdana...
Katarina, Želja da što dulje ostanete u toplom domu.
Sve ostale drage moje veliki
!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/