Evo Bamby da ti odgovorim... Mi smo ti iz Sarajeva... Znam sta sigurno mislis... Imamo i mi ovdje forum,naravno,ali ja sam se od pocetka trudnoce nakako uklopila u bivsi forum,a a ovdje mi se svidja. A sto se tice HR nista mi nije strano,zivjela sam u Rijeci 11-12 god. Meni je sve to isto .
Sto se tice blizanaca oni su curica i decko. Zivahni mali razbijaci... Ja imam i starijeg sina,6 godina ima tako da znala sam od pocetka kako to sve ide,od trudnoce,pa poroda pa sve do danas,ali moram reci da je i trudnoca i porod i prvi dani i sve,sve,sve puuuno drugacije nego sa jednim djetetom. Kad se sjetim da sam se zalila na umor i neispavanost sa prvim... Sad imam osjecaj da bi jedno dijete mogla "na trepavicama nositi" !
Naravno,sve oni to nadoknade osmijehom,igrom i kad vidis da su zdravi i da je sve ok to ti daje satisfakciju i snagu za dalje... Ali na kraju svake ovakve price,ja uvijek dodam:"da,to je ok,sve super,ali gdje smo mi tu kao svoje licnosti,mora li sve biti bas tako iscrpljujuce...itd " Hocu da kazem da mi kao mame i zene MORAMO naci vremena za sebe jer (ja to govorim samo iz mog primjera,neznam kako druge mame) ako mislimo biti dobre svima,ali i sebi moramo tako postaviti stvari...
Tek sad vidim da sam se raspisala,a ovo mozda nije ni mjesto gdje trebam o ovome govoriti... Mozda vec i postoji ovakva tema ili ja nisam naisla... Skupilo mi se pa eto... Ali polako... Imam sigurno 7-8 tema sto mi padaju na pamet,ali nikako vremena da ih postavim,a sigurna sam da bi se mnoge nasle u nekoj od tih...
Cim uhvatim malo vremena...
Pusa !
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/