Bok,
evo i mene na kratko...
Katarina, sjećam se tih strahova kao da su danas bili... ja sam se užasno bojala svega pred kraj trudnoće, a najviše da se bebe ne rode puno prije. Na kraju je ispalo ok, porodili smo se u 37.tt. Probaj se opustiti, kako je Aleksandra rekla, sve iza 32 tt. je već ok. Jel si se počela otvarati? Ima li razloga da sumnjaš da će bebe "uraniti"?
Igordana, drago mi je da idete... ali šmrc, šmrc... kad ćemo onda mi opet u šetnju?
Mi smo opet sami, tate nam opet nema, ali nam je moj brat došao u pomoć pa nam je puno lakše. Zeza nas ovaj snijeg jer ne možemo u šetnju, pa smo cio dan doma, red spavanja nam se poremetio...ali dobro. Dečki su već veliki, prije tjedan dana je Tomo imao 7600 g, Marin 7100 g, dugi su 66 cm. Doktorica nam je odobrila dohranu, pa već papamo integralnu rižu i voćne sokiće i ide tak-tak. Riža im i nije nešto jako fina, ali pojedu svoj obrok. Hranjenje izgleda
, riže ima svugdje, na trepavicama, mojoj kosi, odjeći...
, uz to se jako dobro zabavljamo, obično prasnu u smijeh kada su im usta puna
. Marinu se jadan zubić nazire, kod Tome nema ništa.Spavanje je i dalje koma, bude se češće nego kad su imali dva mjeseca, ali se nadam da je to samo faza. Ne bude se od gladi, nego traže maženje, malo nosanja i eventualno dudu. Kronično smo neispavani, ali vjerujem da je takva situacija kod svih vas.
svima i željno čekamo vijesti od svih vas!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/