by Ko bi reko uto kol 02, 2011 11:11 pm
Kad smo se već spomenili slučajnih susreta u parku i preintimnih pitanja, mi smo dobili neku bezveznjaču i imali "problem" i sa patronažnom.
Izignorirala sam je maximalno, linuša jedna, nakon jednog posjeta nas je činila da mi njoj dolazimo- koja je poanta patronaže onda?
Elem, tu frustraciju di mi autoriteti iz područja zdravstvene njege smrde sam riješila na način da ipak slušam svoj instikt.
Znači, da slušat ću stručnjake i vježbat ću bjesomučno sa zmajevima, da slušat ću trendove i trudit ću se dojit ih svojim mlijekom, al kad mi se svaka košćica u tijelu protivi protiv nečega/ nekoga, onda ću dotičnog napuvandera od likara sterat u tri p.m. i nać boljeg, i okrenit nebo i svit za svoju dicu al zadržat unutarnji mir i niske razine stresa (za dičije dobro).
Ovo slušanje svog unutrašnjeg glasa me je dovelo do toga da se o mojim zmajevima brinu divni ljudi, da sam ja zadovoljna nakon svakog pregleda, da imam sve info prezentirane na jednostavan, razumljiv način...
To su tvoja djeca, tvoja odgovornost. Tvoj instikt je krojen prema njima. Slušaj sebe i nećeš pogriješiti!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/