E, sad, iskreno vjerujem da je težina osobnog iskustva nemjerljiva, al imam tih par riječi koje bih htjela podijeliti sa svim mamama blizanaca u početcima suživota sa smotuljcima.
Moji su prva tri miseca bili nemogući. Stalno nezadovoljni, stalno gladni, meni nije išlo dojenje, izadajanje je trajalo tipa 5 sati dnevno, nikako uvatit sna i odmora, trudiš se a nema rezultata. Meni bi bilo pomoglo da mi je netko rekao i ponavljao da će prva faza kad su nemogući- PROĆI! Dakle, šta god da bilo, koliko god vas često budili, kako god jako nezadovoljni oni bili (a samim time i vi), vi ste sada neispavane, pod stresom, ne znate šta da radite- ALI TO ĆE PROĆI.
Kao npr. mučnine u trudnoći (ako ste ih imale) pa ste sad zaboravile na njih. Ili, niste zaboravile, jer ste pametne žene koje imaju dugoročno pamćenje, al vas više nije briga za njih. Kužite.
Ta faza će proći.
Nekome traje mjesec, nekome dva, nekome se radi u tjednima, ali LOŠE FAZE PROĐU.
Idem se sad mojoj dobroj fazi posvetiti na podu u baby gymu, nadam se da će se ovdje naći još koji dobar savjet za friške mame i njihove frustracije. :*
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/