U ponedjeljak sam bila na kontroli kod svog ginekologa ( privat.) koji je uocio da se jedna beba malo muci (CEREBROVASKULARNA REDISTRIBUCIJA), te me poslao u bolnicu s naznakom: HOSPITALIZACIJA!
U utorak sam dosla u bolnicu na pregled. Na prijemu sam dala tr. knjizicu na kojoj je jasno bilo oznaceno GEMINI, no njihovom zabunom dva puta sam radila CTG. No, to sada nije vazno.
Ugl, nakon 6h cekanja, napokon sam dosla na red za UZV! Dr je rekao da je s bebicama sve uredu i da ne vidi nista sto je vidio moj dr dan prije. Poslao me kuci s naznakom da opet vadim krv te se s nalazima vratim za tjedan dana na pregled.
Kad sam dosla doma, nazvala sam svog dr i rekla mu sto su mi rekli u bolnici. Bio je vidno ljut i rekao da je bolnicki doktor pre hrabro postupio pustivsi me doma jer mu se do sada ocito nista nije odbilo o glavu, te da preksutra dodjem opet na pregled jer su mu se ovakve situacije vec dogadjale (on posalje u bolnicu zbog nekog problema, ovi u bolnici vrate trudnicu kuci jer nisu nista nasli,itd... no, na kraju ne zavrsi dobro). hm?? STRAAH ME!!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/