Evo mene opet...Bila sam danas na pregledu...Ali nazalost nemam dobre vesti...Srce mi se kine kad vam ovo pisem,nemam snage..al se moram boriti za drugu bebicu...
Jako sam tuzna....a bila sam toliko optimist da ce sa drugom bebom biti sve u redu...Znaci doktorica je gledala...ali ima tesku anomaliju srca..leva komora je puno manja i arterija je manja...Ali nije samo to...nesto nije u redu i sa mozokom itd..Radi se o nekom sindromu ali josh neznaju tacno..Ondah je doktorica zvala kardioilogoa pa me on gledao,pa josh jednog doktora i svi su konstatovali da nije u redu...U utorak su mi zakazali konzilijarno misljenje i opet pregled pa da rese sta cemo dalje....Jako se bojim za drugu bebicu...iako su mi rekli da se ne brinem da ima ona svoju postelicu i sve..Al neznam kako ce se ovo sve resiti...Doktorica kaze da je najbolje da bebi samo prestane srce kucati...Ali ako se i dalje razvija ondah neznam....Rekli si mu da moram da idem na amniocentezu...ali se jako,jako bojim..Jao curiceee nemogu vam opisati kako mi je sada...Kako sam volela ove dve bebice...Kako mi se srce lomi sto se ovo sve desava...Plakala sam..ali sam resila da se moram boriti za drugu moju curicu...Da moramo zajedno izdrzati do kraja...Nadam se da ce sve biti u redu....Hvala vam sto ste tu,sto mogu podeliti svoju tugu sa vama.....
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/