by zaklina sri sij 13, 2010 4:38 pm
Ja sam s curama dobila u trudnoci 25kg, nesto je otislo s porodom ali ja nisam jedna od tih kojima djeca sve pokupe. Trcala sam ja za njima, ali mi se samo kupilo! Kako sam dojila morala sam paziti da ne budem gladna a kriska kolaca mi je bila najbolji bjeg od ludnice. I s 57 sam dosla do 73! S godinu dana, kad sam prestala dojiti odlucila sam se uhvatiti u kostac s kilama, izbacila slatko, smanjila ugljikohidrate i gledala da ih ne jedem s mesom (meso sa povrcem i salatom), smanjila kave i obroke navecer. Ali naravno da je na rodjendanima ili sl. slavljima bilo slatkog. UN nisam mogla. Ali sam puuuuno vjezbala! Popodne dok su cure spavale ja bih vjezbala anaerobno, za misice, trbusnjake, s bucicama i ostalo, a kad sve zaspu u 10 ili 11 navecer na nasip i trcati, 20-30min! I tako svaki dan, 10mj. Bez ikakvih preparata! I otislo je 15kg. Ali ako se pogleda prosjek to je 1-2kg mjesecno. Jako sporo! Zato se nadam da se nece vratiti.Tad sam se osjecala super. Nekih mj dana nakon sto sam prestala pojavili su mi se neki gastro problemi, mucnine, bolovi u zeludcu i sl. E sad, ja sam uvjerena da to nema nikakve veze s tim jer sam tad stvarno zdravo zivjela i zdravo se hranila. Bila sam i na gastroskopiji i rekli su gastritis ali ja jos nisam uvjerena da je to to jer mi i nije bas bolje od tih njihovih tabletica. OK, prosla su tek 3 dana, ali ja sam nekako mislila da mi je vec trebalo biti bolje!
Oprostite na ovako dugackom postu....ponijelo me....
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/