Može još jedna kava poslije ručka...
MalaDo, maleni je stvarno velik, lijepo ga hraniš
, preslatki su ti svi troje!
Oceana, lijepo da te tvoji kikaći već dozivaju...moji su još na baby jeziku, iako ja svaku put čujem mama, to još nije blizu tome. Naš se osip polagano povlači, čini mi se da je stanje od jutros bolje nego prije, thx na savjetu
.
Cicibela, mi smo počeli dohranu s integralnom rižom po preporuci pedijatrice. Uspjeh je polovičan, jer Marin voli to papati, ali Tomo ne. Njemu sam nekoliko puta dala, možda je jednom nešto pojeo, ne silim ga. Njemu dajem rižine pahuljice Novalaca. Od ponedjeljka smo krenuli s povrćem, ovaj je tjedan mrkva na repertoaru
. Prvo su papali Hipp mrkvicu, a danas po prvi put home made mrkvicu. Sviđa im se...Dalje ću bundevu ili tikvu možda, a najvjerojatnije ono što sutra nađem u DM-u! Pedijatrica mi je preporučila uvođenje hrane po knjizi Jadranke Boban Pejić - meni se taj način i nije dojmio, ja idem nekim svojim zamišljenim redom. Crpim informacije iz drugih knjiga i sa neta. Koliko ste vi obroka već zamijenili? Što vi papate? I jedno praktično pitanje: kako ih hraniš? Jedan po jedan ili skupa i kako? Kod nas jedan po jedan ide jako rijetko, obično dok drugi spava ili se baš zaigra. Češća je kombinacija skupa, a to je onda kao u tenisu , glava i ruke mi idu amo-tamo ili žongliram s obje ruke. Ponekad se osjećam kao pravi kandidat za Supertalent show, kategorija hranjenje blizanaca, nosanje, uspavljivanje
.
Blanche, moja mama je isto morala sa 6 mj. na posao, ja sam išla u jaslice...i eto kako tako ispala, volim je neizmjerno i ne osjećam se zakinuto. Nije ti lako, ali ako moraš...
Raspisala se ja, to je od Malleninih kava...
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/