meni je ovo jako osjetljiva tema
mm je htio da idemo na dijete a ja sam htjela radit jer sam tek završila faks ali nisam našla posao i nekako mi sazrela ideja o DJETETU
(ne blizancima)!nisam majčinski tip(nisam slinila nad tuđom djecom,strah me trudnoće i sveg u vezi toga,smatrala sam da je to prevelika odgovornost imat dijete
) .ugl. ostala sam trudna prvi mjesec i prvi ultrazvuk je pokazao blizance(inače smo mogli i očekivati jer su mi mama i ujo blizanci al ono neće baš mene nisam slična na mamu, sestra je.ha ha moš mislit)
mm je bio oduševljen cijelu trudnoću,zajedno smo išli kod liječnika,pomago mi ,sve 5
kad su se klinci rodili prvih mjesec dana sve radio sa mnom ,a onda morao duže radit ja bila bolesna ,počela sam dobivat napadaje panike,prošla tisuće doktora jer sam mislila da mi srce otkazuje ,klinci su imali grčeve 2mjeseca,nismo spavali skoro ništa .ja sam vrištala na sve što je on radio on je izbjegavao svađe tako da je bio sve manje doma ili bi šutio i ignorirao me a moju bolest je shvatio ko da izmišljam i umišljam ko i svi oko mene,to me vrijeđalo jer sam znala da mi nije dobro psihički a on me ne razumije
!(morala sam se sama borit s postporođajnom depresijom i psihijatrom i djecom)
to nas je dovelo do toga da smo se udaljili,mm si skoro našao ljubavnicu(na neki način i je),našla sam poruke na mobitelu!dečki su imali 10mj!onda je nešto puklo u meni i odlučila sam pokušat što se spasit da!neda mi se sada sve objašnjavat ali muški su ko male bebe ako ih zapostavljaš i ne tepaš ,traže nekog ko će im tepat i mislit da su jaki,dobri,sve ono što njihove žene misle da u tom trenutku nisu!
mi smo zajedno 10 godina i uvijek smo imali odličan odnos u svim pogledima ja sam mislila da se nama to (udaljavanje )ne može nikada desit jer puno razgovaramo al eto život je čupav i dlakav
što se tiče klika s djecom mislim da je on kliknuo tek sada kad su počeli biti bit mali ljudi ( komunikativni i pokazivat osječćaje)
što se financija tiče nismo se puno oko toga kačili jer nemamo niš a opet imamo sve(mislim da smo djeci pružili sve)
naša djeca su jako zahtjevna od malena i nemamo konkretnu pomoć ,više zabadanja a on se ne usudi nikom ništa reći pa se i oko toga vodilo dosta rata
(uskoro smo u svojoj kući nakon selidbe od njegovih kod mojih
)
sada sam se malo možda udaljila od teme ali htjela bi da naš jedini tata ovdje pročita šta sve može krenuti po krivu
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/