Evo da vam se na kratko javim...
Nela, dobrodosla! Cuvaj se i mazi trbuscic!
Malena, bravo za hrabrog sina!
Mi smo jucer doputovali. Put nam je prosao odlicno, bebe su spavale i super podnijele put! Otkako smo tu, jedu puno vise nego doma u Zagrebu, ali su se jako lijepo prilagodili novom okruzenju. Baka i dida su im napravili lijep kutak za bebe i bas uzivaju.
Ja sam na kraju od tog silnog umora u utorak zakurila, dobila sam temperaturu 39. Nisam imala nikakve simptome gripe ili prehlade, a kako mi se identicna situacije dogodila prije dva mjeseca i tada mi je dijagnosticiran zaostali ugrusak u maternici, otisla sam na hitnu u Vinogradsku. Na srecu nije se ponovila situacija iz 9. mjeseca i sve je u redu. Temperatura je najvjerojatnije bila od iscrpljenosti
! Sad je vec sve u redu, bolje mi je i gustam doma kod svojih kao beba!
Tesko mi je s dvoje klinaca, ali guram i ne zalim se, sve dok se
ne dogodi! Mi smo sami u Zagrebu, nemamo nikoga, moji su daleko, roditelji od mm nisu vise zivi. MM radi do kasno, dolazi doma oko pola 7, vikendom ga nema jedan dan. pa 90 % brige oko djece i kucanstva ostaje na meni. Nisam ni shvatila da sam umorna od svega dok mi se temperatura nije pojavila
. No, sad cu se odmoriti, pa u nove radne pobjede!
Lara, drago mi je da si se vratila. Ovo za porodiljni kod vas mi je pravi uzas! Ja sam mislila da je kod nas nesnosna situacija, a kad ono... Znaci decki ce u vrtic i cuvat ce ih svekrva? Bas sam se danas pitala u kojoj dobi krecu zubi nicati...znaci jos malo pa nam krecu i te "radosti", jupi!!!
Oceana, pozdrav i tebi i usput ti skidam kapu sto ti s cetvero djece sve stignes. Svaka cast!
(sorry nemam dijakriticke znakove na tastaturi!)
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/