jutro cure
evo na brzaka da provirim sta ima kod vas
? zaista manje vise sve prolazimo kroz isto.
Bambi vitamini, zeljezo.. nemoj pretjerati sa tim, tijelo jednostavno treba odmor. Znam da zvuci nadobudno, ali pokusaj se malo bolje organizirati, malo vise odspavati, trazi pomoc prijatelja, rodbine. Ja sam se isto tako osjecala prije ovog godisnjeg i tek kad sam se dobro naspavala osjetila sam da mi se vraca energija...pa veliki je ovo stres za tijelo, te trudnoca, pa porod, pa nespavanje...cijeli zivot se okrene. ma samo da covjek razmislja o tome - crpi energiju.
ja sad imam pomoc, svekrva mi je tu..no pocinjem i raditi za dva tjedna, tako da nekog odmora nema..Ovo vrijeme koje "dobijem" koristim da reguliram sve obaveze: ponovo na tecaj jezika, trazim djeciji vrtic, tisucu nekih zahtjeva, solicitacija, aplikacija.....
pa zavidim svima koje ovo ceka za 2 godine tek!!!!!
No hvala Bogu, najbitnije je da klinci super napreduju, da su mi zivi i zdravi....
I da jedna jos jedna lijepa stvar, kilice se tooope
imam jos 4 kg
, a mislim da mi kad pocne ova strka posao, jezik, vrtic, doma, nece biti potrebna nikakva tjelovjezba
i da mislim da nije prerano poceti sa vjezbama, nekim laganijim ( sad neznam kako je sa carskim rezom, mislim da tu treba biti oprezniji) ali kod normalnog poroda sa 3 mjeseca je sasvim ok.
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/