B L I Z A N C I...

Poštovani članovi,

u slučaju da imate poteškoća pri očitavanju foruma i njegovom korištenju,
preporučamo vam korištenje Mozilla firefox preglednika i čišćenje cookies u vašem sustavu.

Hvala i ugodno druženje!
Smile

Join the forum, it's quick and easy

B L I Z A N C I...

Poštovani članovi,

u slučaju da imate poteškoća pri očitavanju foruma i njegovom korištenju,
preporučamo vam korištenje Mozilla firefox preglednika i čišćenje cookies u vašem sustavu.

Hvala i ugodno druženje!
Smile

B L I Z A N C I...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
B L I Z A N C I...

DRUŽENJE, SAVJETOVANJE I POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA RODITELJA BLIZANACA, TROJKICA I VIŠE :) ..... I NAŠIH PRIJATELJA

PRIJATELJI FORUMA

Image hosted by servimg.com

http://www.mojedijete.com
http://www.blizanci.info
http://kisnadjevojcica.bloger.hr/
prijateljski forum za roditelje i one koji će to tek postati
Bebin svijet
interaktivni savjetnik za roditelje, specijaliziran za dječju opremu - All4kids

Croatia map

Skijanje

Login

Zaboravih zaporku

Latest topics

» Evo mene nakon dugo vremena
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptypon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin

» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptyned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana

» pozdrav mamicama i trudnicama!
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptysri pro 02, 2015 10:41 am by Twin

» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptyuto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana

» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptyuto sij 13, 2015 9:27 pm by zana

» pucanje noktiju na nogama
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptypet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna

» jednojajcani ili dvojajcani?!
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptysub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin

» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptyčet pro 18, 2014 5:32 pm by Twin

» Robica za bebe
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptysri pro 10, 2014 1:15 am by tamara1989

» Lijep pozdrav svima
mala pričaonica za "novake" - Page 38 Emptyčet stu 27, 2014 5:57 pm by Mediha

Rezerviraj sada !

+48
miki
maso
jelenko
goga
nestle29
misek
mimi mirna
Josip@
iwa
bridget jones
Tajci
luda klompa
I&S
lotte.123
cicibela
tanja
albra
zuta_zg
sanjakrk
Ana
listek
Oceana
bobo
mallena
Bambi
aldijana
blizanci IM
Pika
Maja-2
Maja
igordana
pčelica maja
lara_31
Gogino
marija-k
Twin
Jorgovan
maksi
didi
jojka
blaza27
Vanja
IVA
mateeaa=)
Branka
Aleksandra
andreja
Sonja
52 posters

mala pričaonica za "novake"

MalaDo
    MalaDo
    domaći
    domaći

Broj postova : 1438

up Re: mala pričaonica za "novake"

Postaj by MalaDo uto lis 13, 2009 7:58 pm

Pozdrav svima! Hvala na dobrodoslici mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922 Evo mi otputovali tati, ja vozila a djecica spavala, samo jednom stala da bebani popapaju, i jednostavno ne vjerujem kako su mi dobri u voznji mala pričaonica za "novake" - Page 38 6747 a sta se pakiranja tice, ajme meni, jedno deset puta isla turu stan-auto, tako da potpuno razumijem Bambi, ali drzim fige da bude put jednako lagan kao i meni mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922 .. Inace smo iz Ri, ali jednostavno jos nemam vremena za posjet Geminima, iako me njihov rad zanima, pa ovim putem pozdravljam sve zasluzne za Udrugu kao i sve uclanjene mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Broj postova : 12583
    Proud to be : mama blizanaca

Postaj by Aleksandra uto lis 13, 2009 8:41 pm

ooo pa vi ste nam Riječani Smile Smile
    suuper, kad klinci malo narastu naći ćeš i za nas vremena a uvjek nas ima puno i nije problem ni prihvat kolica ni puno kikića, kod nas je uvjek veselo.
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Broj postova : 979

Postaj by pčelica maja sri lis 14, 2009 11:58 am

bokić!
    sunce piči u prozore,a vani brrrrrrrrr zima.
    Nekako mi se uopće ne ide van sa dečkima
    sve me strah da se ne prehlade.Evo upravo zaspali obojica,
    pa moram još završit ručak,a i ja bi malo legla
    da se ugrijem.
    Upalili peć baš nam fino toplo u stanu...
    Di ste ženice,ima li netko ovdje mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Broj postova : 196

Postaj by lara_31 sri lis 14, 2009 12:06 pm

jutro cure

evo na brzaka da provirim sta ima kod vas Smile ? zaista manje vise sve prolazimo kroz isto. Bambi vitamini, zeljezo.. nemoj pretjerati sa tim, tijelo jednostavno treba odmor. Znam da zvuci nadobudno, ali pokusaj se malo bolje organizirati, malo vise odspavati, trazi pomoc prijatelja, rodbine. Ja sam se isto tako osjecala prije ovog godisnjeg i tek kad sam se dobro naspavala osjetila sam da mi se vraca energija...pa veliki je ovo stres za tijelo, te trudnoca, pa porod, pa nespavanje...cijeli zivot se okrene. ma samo da covjek razmislja o tome - crpi energiju.

ja sad imam pomoc, svekrva mi je tu..no pocinjem i raditi za dva tjedna, tako da nekog odmora nema..Ovo vrijeme koje "dobijem" koristim da reguliram sve obaveze: ponovo na tecaj jezika, trazim djeciji vrtic, tisucu nekih zahtjeva, solicitacija, aplikacija.....
    pa zavidim svima koje ovo ceka za 2 godine tek!!!!!
    No hvala Bogu, najbitnije je da klinci super napreduju, da su mi zivi i zdravi....

I da jedna jos jedna lijepa stvar, kilice se tooope good one imam jos 4 kg Smile, a mislim da mi kad pocne ova strka posao, jezik, vrtic, doma, nece biti potrebna nikakva tjelovjezba Smile

i da mislim da nije prerano poceti sa vjezbama, nekim laganijim ( sad neznam kako je sa carskim rezom, mislim da tu treba biti oprezniji) ali kod normalnog poroda sa 3 mjeseca je sasvim ok.
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Postaj by lara_31 sri lis 14, 2009 12:25 pm

ej pcelice Smile evo mi smo tu Wink
    pila bih kavu, ali zurim... cekam klince da se probude pa jurim da se slikam za dokumenta...
    uzivaj u toplini doma, meni je ovo prvo grijanje najtoplije i najugodnije Smile
    nela
    nela
    akter
    akter

Broj postova : 121

Postaj by nela sri lis 14, 2009 7:18 pm

Hello! da se malo predstavim....
    Iz Losinja sam, ali boravim u Rijeci zajedno s dragim zbog studija.
    Nosim blizance....u 22. sam tjednu, te od 20/1 na strooogoom mirovanju.
    Bebe su do sad bile sasvim ok i jedva cekam sljedeci pregled da se malo
    maknem iz kreveta. pozdrav
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Postaj by Aleksandra sri lis 14, 2009 8:12 pm

Dobro nam došla Nela!
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja sri lis 14, 2009 9:51 pm

dobro došla!!! mala pričaonica za "novake" - Page 38 283157
    mimi mirna
    mimi mirna
    akter
    akter

Broj postova : 178

Postaj by mimi mirna sri lis 14, 2009 10:55 pm

ne mogu vjerovati da sjedim za računalom.....
    klince smo okupali i naklopali. filipa je zaspala, a mm uspavljuje juraja jer ima grčeve mala pričaonica za "novake" - Page 38 15653 .
    a ja evo uz večeru malo surfam.

vidim da razmišljate o vježbanju nakon poroda.
    i ja isto jako o tome razmišljam-ostao mi je stomak, a za drugo se ne mogu požaliti. imam 2 kg više nego prije poroda mala pričaonica za "novake" - Page 38 889846

bila sam na kontroli prije par dana i dr mi je rekla da mogu početi s vježbanjem. a imala sam carski i po tom rezu još jednu operaciju pet dana nakon.
    tako da mislim da je to individualno kada tko može- ovisi kako se osjećate. ja bih rado, samo što stvarno ne znam kada.
    za sada mi je nošenje steznika dovoljno mala pričaonica za "novake" - Page 38 889846
    cicibela
    cicibela
    domaći
    domaći

Broj postova : 864

Postaj by cicibela sri lis 14, 2009 10:57 pm

Nela dobro došla i uživaj u trudnoći mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    Lara 31 ja ti se mala pričaonica za "novake" - Page 38 6747 , jel tamo toliko traje porodiljni ili...?
    Držin fige da sve prođe dobro , tebi što lakše učenje jezika ,a klincima da dobiju super tetu u vrtiću mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    Bambi ne daj se , kreni na put koliko se god bilo teško pakirati jer će ti to na kraju biti odmak od svakodnevnice, a kod roditelja ćeš se ipak odmorit.

Mene čeka uskoro selidba u Zd i isto mi nije jasno kako to sve izorganizirati, i još mi mama izgleda neće uspit doć ali penso pozitivo. Biti će to jedna velika avantura i klinci se odmah moraju naučiti zujati jer mama i tata jako vole putovati pa nek se odma čeliče mala pričaonica za "novake" - Page 38 959534

Inače jučer smo bili na pregledu , dečki su odlično. Luka ima 5480 i 59,5 dug , mali mrga, a Roko 4920 i 57,5. Nahvalila ih je teta doktorica , a mama je cvjetala. Jer ipak se svaki put prije pregleda nekako zabrinem jel napreduju, jel sve ok i.t.d.
    Dobili su dva cjepiva pa su plakali malo više , ali danas mi je godišnjica braka i kad vidim moja dva mala poklona kraj sebe i mm kojeg moram pohvaliti jer rastura oko svega što se tiče njih dvoje kupa , hrani, presvlači, ljulja , pjeva , pleše , preuzme noć na sebe koliko god više može da ja mogu funkcionirati mojoj sreći nema kraja. Nekako smo se ušemili već pa se nekako bez pretjeranih dogovora uskladimo, kad je jedan skršen drugi uleće i tako guramo. Koliko god nekad teško bilo jer ipak smo sami u Zg , ja stvarno uživam u svakom trenutku jer mi se ionako čini da vrijeme doslovno leti...
    I da ne zaboravim drage prijatelje koji su uvijek tu za nas
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja sri lis 14, 2009 11:16 pm

Mimi Mirna drago mi je da si sa nama makar nakratko
    da čujemo(čitamo) kako i tebi prolaze dani sa blizićima.
    Po svemu sudeći dobro se snalazite i drago mi je zbog toga.
    Samo polako i uz odmaranje,što se više može. mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922

Cicibela znam kako ti/vam (tebi i tm) je. I mi smo skroz
    sami mm i ja,ali evo već je 4 mjeseca iza nas ,ide vrijeme. mala pričaonica za "novake" - Page 38 889846
    Dečki ti fino napreduju i hvala Bogu da su zdravi.
    Čestitam ti godišnjicu braka mala pričaonica za "novake" - Page 38 283157 ! Koja vam je to?
    A za put , držim fige da sve prođe dobro i da se klinci naviknu na novu okolinu
    što prije mala pričaonica za "novake" - Page 38 512189 ,no ima još do toga.....zar ne?
    Možda se uspijemo i vidjeti prije puta!!!???
    Pika
    Pika
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 3591

Postaj by Pika sri lis 14, 2009 11:23 pm

cicibela, ipak nećemo moći napravit primopredaju u petak jer putujem (osim ako hoćep sutra ili u petak rano ili da ti ga ostavim odmah u Zadru, haha, šala mala, mislim da neću ići autom)
    cicibela
    cicibela
    domaći
    domaći

Postaj by cicibela sri lis 14, 2009 11:48 pm

Jel može mm sutra iza 6 doći po to kod tebe u Maksimir jer neće uspit preko dana , naravno ako tebi tako paše?
    Baš bi bilo super ovo za Zd jer imam tonu stvari za prevest pa molim dobrovoljce s kamionom nek se jave mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    Pčelice ovaj odlazak mi se čini sve bliži 01.11. tako da ćemo valjda uspit nešto smislit , ako ne viidimo se na ljeto ako vas put nanese u Split, Zadar a ni Biograd nije daleko mala pričaonica za "novake" - Page 38 889846
    Pika
    Pika
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 3591

Postaj by Pika sri lis 14, 2009 11:58 pm

može cicibela, samo mene neće doma biti prije pola 9, ali mm nadam se hoće, oko 7 je najsigurnije, a možda i prije.
    cicibela
    cicibela
    domaći
    domaći

Postaj by cicibela čet lis 15, 2009 12:06 am

Može,ja te još zvrcnem prije nego on krene za svaki slučaj.
    zaklina
    zaklina
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 2816

Postaj by zaklina čet lis 15, 2009 1:58 am

Neka mi netko step by ste objasni kako se stavljaju slike ovdje i koliko vremena otprilike trea za recimo 9 slika?? Thanks.
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja čet lis 15, 2009 11:27 am

ajd probat ću ja: klikni na ovu ikonicu "host an image"(slika s disketicom ),pa izabereš sliku sa svog računala i onda klikneš "host it".Onda će ti se otvoriti slikica u "Image shack-u" i scrollaš dolje do linkova gdje piše,pokraj linka desno ,piše "for forums" i taj link copy -paste-aš ovdje. Trebalo bi šljakati,probaj i good luck! mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Postaj by lara_31 čet lis 15, 2009 12:01 pm

nela dobro dosla For you

cicibela trudnicko i porodiljno skupa ovdje traju 16 tjedana, tj prije poroda 4 tjedna i 12 poslije poroda. Znaci ne puna 3 mjeseca porodiljnog. Jedna, dvije, pet beba..nebitno nakon ovog vremena nazad na posao..Jedina olaksica je da mogu birati da radim pola radnog vremena ili 2,5 dana dok djeca ne navrse 6 mjeseci ali placeno je samo ono vrijeme koje se radi, tj tih pola radnih sati. Lose. jako lose.
    ja sam dala otkaz, jer nisam na vrijeme bila upisala djecu u vrtic ( trebala sam ih upisati kad sam zatrudnila, a ja to nisam znala) i nsam imala kam sa djecom, a i nemogu ih tako male same ostavljati (iako je to praksa ovdje)...Bogu hvala pa ovdje jos nije problem naci posao, a i svekrva mi je tu, tako da ce klinci biti u vrticu svega 2 dana po 2 sata - za sada...

Cicibela, vi se vracate ili selite u zadar? Koliko sam skuzila imaces pomoc dole. To je dobro, klima je puno bolja, vise sunca, vise energije Smile a ako ti je i familija dole ma pun pogodak. Ti se radujes ili?
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Postaj by lara_31 čet lis 15, 2009 12:04 pm

duplirah post, pa sam izbrisala
    cicibela
    cicibela
    domaći
    domaći

Postaj by cicibela čet lis 15, 2009 6:47 pm

Ajme Lara to je strašno, ne mogu ni zamisliti kud bi ja s mojima, uf. Nisan imala pojma da je tamo tako.Ajde da je to nakon godinu dana, pa pola radnog vremena ili dva dana zvuči ok ali ovo je stvarno prerano. Drži se i fala Bogu da ti je sveki tu.
    Ja sam ti inače iz Splita, a u Zagrebu sam 12 godina već tako da mi je Zadar nešto što sam eto prihvatila i tražim pozitivne strane ali sve ih je manje nekako.Osim konačno opet more koje mi je stvarno kronično nedostajalo.Cijelu trudnoću sam preležala u stanu i bolnici, mora ni vidila prvo lito u životu i onako maštala da ću dogodine već u 6 misec na more i ne izlazim iz njega do 10 mj. Eto to je pozitivno ,a ostalo baš i ne. Muž ima dolje familiju ali je on otišao u Rijeku sa svojih 14 tako da ni njemu osim radi svojih se nešto baš ne vraća ali šta je tu je . Biti će nam dobro gdje god smo , važno da smo zajedno i biti ću bliže svojima , mogu u Split skoknut kad poželim i oni k meni a to je isto nešto što jedva čekam.
    Ima sve svojih prednosti i mana , a i prijatelji iz Zg će imati di na vikend zbrisat. mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    Biti ću zaokupirana klincima naravno jer pomoći neke nemam a i ne sumnjam da ću se snaći i upoznati ljude ali nedostajat će mi onako jedna ona bliska kava sa nekim koga znaš stoljećima ali ..... ces' la vie

Pčelice inače treća mi je godišnjica , zaboravih jučer napisati
    Oceana
    domaći
    domaći

Broj postova : 792

Postaj by Oceana čet lis 15, 2009 8:12 pm

ja ću vas sve samo pozdraviti jer upravo toliko imam vremena.... mala pričaonica za "novake" - Page 38 283157
    mallena
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 4891

Postaj by mallena čet lis 15, 2009 9:27 pm

Večer drage moje, ja sam presretna
    Danas smo bili na kontroli sa Markom ,
    Doktorica
    mu je skroz ukinula terapiju, veli da mu se desna klijetka potpuno
    oporavila, da mu krv teče ko normalnom zdravom dijetu, da nema potrebe
    za lijekovima, ja sam još neznam ni sama kako da vam opišem,
    presrentaaaaaaaaa mala pričaonica za "novake" - Page 38 261367 mala pričaonica za "novake" - Page 38 261367 mala pričaonica za "novake" - Page 38 261367 mala pričaonica za "novake" - Page 38 261367
    Bio je predobar na kontroli kao da je znao zlato moje, i suze radosnice su mi krenule, trenutno dok pišem.

Ivan je bio sa sekom mojom bio je predobar čak su išli njih dvoje u
    konzum .
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Postaj by lara_31 čet lis 15, 2009 10:21 pm

oceana - mah

mallena - pa to je odlicno, mogu se misliti samo koliko si bila sretna, ajde hvala Bogu da je sad sve ok, i bravo za malog heroja bravo
    postajuci roditelj dobivamo i neke kvalitete koje prije nismo imali - to sam negdje procitala i stvarno je tako, mislim da se sa djecom nista ne mjeri i da izvlace ono najbolje iz nas.

cicibela - to si dobro rekla sve ima svoje i prednosti mane. I ja sam u Zgb zivjela 13 godina tako da znam kako ti je utje i strasno mi fali, ali sad kad se okrenem iza sebe vidim kako mi je promjena itekako bila dobrodosla.
    Ej da, sretna vam godisnjica For you
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Postaj by Aleksandra čet lis 15, 2009 10:30 pm

mallena - odlične vijesti Smile Smile Ljubi malog hrabrića i bracu !!!
    bobo
    bobo
    akter
    akter

Broj postova : 384

Postaj by bobo pet lis 16, 2009 1:04 am

Mallena, nisam znala da je Marko imao neku srčanu manu.
    Odlične vijesti da je srce došlo u normalu! mala pričaonica za "novake" - Page 38 207922
    Nema više neizvjesnosti, kontrola, lijekova....

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: čet stu 21, 2024 7:14 pm.