bokić i ovdje
evo malo u ovoj blablaoni malo u drugoj...
netko je pisao ovdje da jedan od bebača neće više bočicu nego samo traži cicu,
pa da ste se prešaltali na cicu...tako nekako,sorry ne znam toččno tko je pisao (pročitam
i brzo zaboravim,kratka pamet a i godine
,nemojte zamjerit)
Uglavnom htjela sam reći ,napisati kako je nama bilo u prva dva mjeseca
što se tiče hranjenja. Prva tri tjedna sam svoje bliziće SAMO dojila,te mi je patronažna
savjetovala da ne dobivaju na težini baš koliko bi trebali,pa neka ja njima ponudim cicu
a poslije cice bočicu,pa ćemo vidjeti. I tako je i bilo ja njima prvo cicu,pa malo bočice
i dečki su počeli dobivati na težini a ja umorna od svega i nastavim ja njima poslije cice davati bočicu.
No kad su napunili dva mjeseca moj Martin koji je više volio cicu nego bočicu,počeo se buniti na cicu,te
je prigrlio bočicu sve više i više.A moj bucko Pero koji baš nije volio cicu je par puta poslije cice bio veseo
i miran i zadovoljan.I tako malo pomalo sam ja prestala Peri davati bočicu i on se najede mog mljekeca da bi i dan danas
bio SAMO na prsima. Bravo za mene i mog Peru. A moj dragi smješkoMartin frče nosom na cicu i sad je samo na bočici na Bebimilu a nekad mu izdojim malo svog mlijeka pa mu dam na bocu.Nema baš toliko mlijeka da mu mogu dati samo izdojeno ali zato Pero sebi navuče za sebe . Žao mi nekad Martina što neće cicu,baš plače i pljuje ju van iz usta. No on je zadovoljan sa Bebimilom.
Da skratim, dečki su mi se u ovih tri mjeseca promijenili skroz što se tiče hranjenja,pa tako želim reći da ne očajavate ako netko želi samo cicu neka mu bude a ako ne opet dobro bitno da nam djeca napreduju i da su veseli i zdravi i da nam se slatko smiju!
A za bljuckanje mislim da će s vremenom prestati ili se smanjiti jer i moj je Martin jako bljuckao a sad puuuuuno manje.
A bilo je toga i dok je bio na cici i na adapt.
Grlite i mazite i pjevušite i pričajte svojim blizićima jer oni to toliko trebaju i nema stvarno ljepšeg nego kad ti se ujutro nasmiju i kao da ti kažu Dobro ti jutro ,mama! zar ne!?
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/