vjerovatnoi ce vam se cini ti glupim sto vam pisem o ovome, ali nekako se nadam da ce neko imati neki savjet.
idemo ispocetka;
rodila sam prirodno, sve proslo normalno super, medjutim nakon poroda, kada su pregledali posteljicu uocili su da je dio ostao unutra. dali su mi anesteziju, i sredili to i to malo sto sam pukla pri porodu.
sada mi je to problem. kaze moja dr da su mi kada su sili navukli to dolje i haos mi napravili.
sada stalno imam neke infekcije, pri odnosu boli i nekako nikako da se opustim, uvijek nekakve komplikacije. da vam ne detaljisem vise, htjela sam pitati je li neko imao slican problem, mozda neka ideja ili nesto. ne znam sta da radim. dr kaze mazi se kremicama ovim onim, ali nema sanse, sve sam probala nista mi ne uspijeva, i postaje pomalo ocajna. svaki savjet je dobrodosao. hvala vam
idemo ispocetka;
rodila sam prirodno, sve proslo normalno super, medjutim nakon poroda, kada su pregledali posteljicu uocili su da je dio ostao unutra. dali su mi anesteziju, i sredili to i to malo sto sam pukla pri porodu.
sada mi je to problem. kaze moja dr da su mi kada su sili navukli to dolje i haos mi napravili.
sada stalno imam neke infekcije, pri odnosu boli i nekako nikako da se opustim, uvijek nekakve komplikacije. da vam ne detaljisem vise, htjela sam pitati je li neko imao slican problem, mozda neka ideja ili nesto. ne znam sta da radim. dr kaze mazi se kremicama ovim onim, ali nema sanse, sve sam probala nista mi ne uspijeva, i postaje pomalo ocajna. svaki savjet je dobrodosao. hvala vam
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/