by June sri stu 17, 2010 6:36 pm
Jel tako od samog početka ili je to počelo nedavno i tako je i po danu ili samo po noći? Jer ako je tako od početka, a dobiva uredno na kilaži, ponaša se kao inače i ima uobičajen broj mokrih i pokakanih pelena, valjda je moguće. Naime moj je dečkić još u rodilištu bio gotov za 10 min i pitala sam ih tamo da li mu je to dovoljno, jer je curica jela po sat vremena i oni su rekli da mu je to dovoljno jer su ih vagali svaki put. Kada smo došli doma počeo je jedno vrijeme jesti i po više od pola sata, ali to se ubrzo opet vratilo na tih 10 min, dok je curica jela po 45 min. Tokom drugog mj su oboje počeli jesti po 10 min, svakih otprilike dva sata i tako je i danas, dok je po noći veći razmak od 5-7 sati da se ne bude. Zato pitam jel tako i po danu ili samo noći...
Što se tiče kilaže danas s 4 mj dečkić je teži od curice za 900g, a oboje jedu otprilike podjednako, ali on od samog početka halapljivije jede, dok se ne najede ne pušta dojku, a curica jede polako, povuče, pa stane i tako cijelo vrijeme, ali i ona je gotova danas za 10-ak min. Zato i je ta razlika u kilaži. Kako je kod tvojih?
A, što se tiče kakanja nekad je jedan znao kakati 3 puta na dan, a drugi u isto to vrijeme nije kakao već dva dana. Tako da tu sam se uvjerila da je svaki na svoj način.
Nama je patronažna kada je doalzila dofurala vagu na kojoj ih je vagala, dva puta, i onda su 3 vaganje imali kada smo išli na prvu kontrolu kod pedijatra, tako da sam tu mogla pratiti da dobivaju i jedu dovoljno.
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/