Bravo!!! Ma uspijeti cete vi to!
MrsSanifi je napisao/la:
One jedu svaka 2 sata i svaki put mi isprazne cike toliko da kad pritisnem sisu, iz nje iziđe kap mlijeka i to je to. Niš ne šprica, ne curi, samo se stvori kap, onda traže još
Cice koje djeluju prazno, iz kojih se ne moze nista istisnuti ili cak izdojiti i to sto bebe traze jos
nisu znakovi da mlijeka nema! To je zamka u koju je najlakse upasti.
I mene je toga bilo strah, tako da znam kako ti je...oni placu...ti stisces...nista ne ide...a ne zelis da klinci budu gladni... no bila sam si rekla dok dobivaju na tezini i dok pelena ima kako treba - dobiti ce samo cicu i uspjeli smo (na kilazi mi je prvi puta pao kada smo krenuli s dohranom, inace su rasli ko male buhtle).
Zelena stolica, kao sto je rekla maso - moze biti normalna kod dojenih beba (i mi smo ih imali...).
Cijevcica...u bocicu se stavi adaptirano ili izdojeno mlijeko, jedan kraj cijevcice se umoci, beba se pristeka na cicu i onda joj se drugi kraj cijevcice lagano ugura u kut usana i onda ona vuce cicu, a uz put joj ide i iz bocice.
http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=128:inserting-a-lactation-aid&catid=6:video-clips&Itemid=13Gdje nabaviti Medela proizvode...
Kada sam ja bila cula (na predstavljanju proizvoda kada su tek trebali krenuti)za to rekli su da je zastupnik za njihove proizvode
http://www.bauerfeind.hr/html/index.php - probaj ih kontaktirati, pa vidi da li se sta promijenilo. Tada su pricali da ce imati i elektricne izdajalice za iznajmljivanje i sl. ...
Ako se sta promijenilo, Rode bi trebale znati kakva je situacija, pa mailaj njima.
One imaju i neku zgodnu knjizicu o dojenju, bas jako informativnu, ja sam bila uzela jednu kada su ih nedavno dijelili na Cvijetnom trgu za frendicu (nazovi mozda ju mozes dobiti i ovako...mislim da uz nju ide i cd koji je netko spomenuo) . Unutra su nacrtane i pelene sa stolicom kako trebaju izgledati - boja, velicina stolice po tjednima, bas zgodno. Meni se cini super, ipak si mirniji kad vidis da je to ok i dovoljno i sl...
Klinci ti lijepo napreduju i mislim da bi mogli probati i samo sa cicom. Pogotovo kada se uvjezbas u dojenju oboje u isto vrijeme. Pristekaj ih i nek cicaju i kada traze jos ponudi opet cicu i nek cicaju iako se tebi cini da je "na prazno" - vakuum koji oni koriste kod cicaju je jaci i bolji od bilo kojeg stiska ruke, izdajanja ili izdajalice! Oni izvuku ono sto mi ne mozemo + let down je kljucan, cice najlakse i najbolje otpustaju mlijeko kada je tu beba. (ja nisam nista mogla izdojiti "na prazno" a iskljucivo sam dojila 2 bebe! nije mi nista islo iz cice. kada sam jednog pristekala, i na drugu stavila izdajalicu - onda je islo onako dugo dok je ovaj na drugoj cicao).
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/