jadranka je napisao/la:Uh, nemogu vjerovati, sva sam se naježila od sreće,baš ti hvala na ovako pozitivnoj informaciji
Drago mi je da je i sa curkama sve u redu.
Koliko ste često išli na kontrole na Rebro?
Dva puta! Kod nas ima pedijatrica koja je specijalizirala kardiologiju i ona nas je poslala u Zg. Prvi UZV srca je bio s par dana starosti, onda drugi s mjesec, treći s tri, četvrti sa 6 na Rebru i zadnji s godinu i pol na Rebru, tada se vidjela još samo mala rupica na srcu, ali vjerujem da se do sad i ona povukla! Idemo u 12. ili 1. na kontrolu, moramo se krajem godine naručiti!
Zaboravih ti reći da je slično bilo i sa mojom nećakinjom. Njoj prognoze nisu baš bile tako sjajne kao Juri a djevojka sad ima 14 godine i državna prvakinja je u plivanju u nekoliko disciplina u svojoj kategoriji. Dakle, skroz je sve prošlo... Znaš da je plivanje jedan od sportova koji iziskuje više napora pa ako ona toliko rastura onda znaš da je stvarno dobro!
Kad se Jura rodio, pa mi rekli, ja sam se strašno uplašila ali sam bila strašno oprimistična i uzimala srcu samo pozitivne priče i iskustva tako da je sve u najboljem redu! Samo budi jaaaako pozitivna i sve će biti u redu kao i do sad! Pa vidiš da ti bebica super napreduje, nema boljeg razloga za optimizam od toga!!!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/