by listek sub oľu 13, 2010 1:28 am
Ja i dalje ne vjerujem da spavanje djece u krevetu moze biti pocetak problema. Problemi moraju biti dublji od toga.
A sto se "ostalog" tice, pa ako se moze sex, onda sigurno i sve ostalo. Stvar je samo sto nam odgovara i kako si poslozimo.
Ja se jako volim maziti i spavati zagrljena i sl. i klinci mi za to uopce ne smetaju, a na nas sapat se ne bude.
Otvorila sam ovu temu kako bi iskustva razmijenili oni koji vole spavati sa svojiom djecom tj, oni koji to prekticiraju i mogu o tome pricati iz prve ruke, a ne kako bi nas oni koji to ne prakticiraju iz xy razloga uvjeravali da je to iz xy razloga lose.
I nekako bi da ova tema ostane u tom duhu,a ne da se pretvori u prepucavanje nas koji spavamo s djecom i ok nam je i vas kojima bi brakovi propali da spavate, a ne spavavate, niti ste ikada spavali.
Otvorila sam ju bas zato sto sam ja nekada razmisljala kao vi, zato sto su mi ljudi oko mene pricali stvari koje vi pricate sada i prilicno sam se bojala pustiti klince "popravo" u nas krevet. Za svako dijete za koje sam znala da spava s roditeljima mi je to izgledalo cudno/lose. I eto, danas sam presretna da sam se oslobodila svih tih predrasuda i gluposti, jer nista mi ne moze zamijeniti onaj osjecaj kada legnemo i zaspimo svi zajedno. I iako smo mm i ja jedno vrijeme izasli iz zajednickog kreveta i spavali u drugoj sobi - vratili smo se k njima jer nam je tako ljepse.
I
Vjerujem da ima i drugacijih iskustava kada su djeca pocela smetati roditeljima ili jednom od njih, ne kazem da ne. Naravno da je to moguce i da se tad treba razmisljeti i o braku/odnosu/intimi, ali bas tako generalizirati mi je malo bezveze. Nije sve crno i bijelo.
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/