by matilda sub lis 16, 2010 5:25 pm
uh odakle početi.....
moji dečki sami zaspu u krevetiću i tako smo ih naučili od rođenja, ponekad bude malih opiranja,ali ih se nikad nije uspavalo na rukama ili u našem krevetiću pa prebacivalo u njihov.
ali problem je sljedeći...prije su se česće budili jesti...npr ako bi zaspali u 8 prvo buđenje u 11, pa u 2 pa u 6, a malo kasnije su to prorijedili na dva buđenja.
međutim dobili su već po dva zubića svaki dečkić i sad vjerojatno rade i ostali zubići jer je sve natečeno i bijelo.
zadnjih 15 dana rijetko kad odspavaju po tri sata u komadu ili je budan jedan ili drugi.
npr sinoć su zapali u 8 ipo i Ivan je već bio budan u 10 i nije se nikako umirio do 11 (Tata ga je pokušavao umirit u naručju ) pa je na kraju opet pojeo i nekako zaspao.
taman kad sam se ja spustila u krpe probudio se Tin i onda i njemu daj jesti i on je nekako brzo zaspao.
joj ja na dugo i široko....
zatim se Ivan opet probudio oko 1 pa opet umirivanje, pa opet u 2 i 40 kad je probudio i Tina pa umiruj obojicu....ufff
dočekli smo budni 4 sata kad su opet jeli i zaspali,a tada se probudila starija curica da bi pila mlijeko i onda daj i njoj mlijeko.
i svi su bili budni u 7 i 45. presvukla ih i opet nahranila i spavali do 10 ipo,ali starija cura je ustala u 7 i 40 tako a nije bilo više spavanja.
tako nam je već neko vrijeme i pitam se kad će krenit na bolje....
ja sam preko dana kao zombi,a pravi posao tek dolazi.....
nadam se da se nisam previše iskukala,ali mi je malo lakše kad to podijelim s vama koji ste u istim nevoljama.
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/