by Bambi pon srp 06, 2009 7:43 pm
Da, ja sam isto vidjela Ivanin post o skoroj mogućnosti učlanjenja. Jel ima možda kakvih dodatnih novosti koje sam preskočila? Ja bih se htjela učlaniti bez obzira na popuste. Super je imati organizaciju "iza sebe" u kojoj su ljudi koje te kuže. Ipak smo mi malo posebne mame, imamo/imat ćemo malo drugačije probleme i nedoumice nego mame s jednom bebom i zato mi se udruga i sviđa.
Ja sam se inače kao trajno rješenje odlučila za platnene pelene. Već sam i kupila početni paket. Jeftinije su, a prije svega zdravije. Ali za prvu ruku, prva cca dva mjeseca, priklonit ćemo se jednokratnima. Dovoljan će biti šok dolazak beba doma (jooooj, jedva čekam!), pa ufuravanje, pa dojenje...kad to kako-tako svladamo idemo na platnene pelene.
U Petrovu 3 sam išla jer od početka trudnoće je Coombsov test-test senzibilizacije meni na neki enzim pozitivan, pa razinu porasta senzibilnosti su mi kontrolirali tijekom cijele trudnoće, svakih 6, a sada svaka 4 tjedna.
Pčelice Majo, nešto je čudno u zraku... i meni se jede danas slatko, a inače i nisam za tim. Jela sam danas med+kruh. Med inače ne podnosim, pa sam bila sva u čudu da mi se to jede. I fino je, mljac...
MM je konačno postao svjestan da će biti uskoro tata. Sav je ozaren, svaku večer sanjarimo kako će to biti kada donesemo naše mišeke doma, brine se za sve... ma divan je i bit će divan tata! Baš zanimljivo kako to oni doživljavaju, postati dupli tata... mom je trebalo malo više vremena da procesuira tu informaciju, ali je sada u sedmom nebu!
Pitala sam tetu u DM-u za akciju u kojoj svaku bebu koja se rodi u 2009. daruju s paketom pelena. Rekla je da ćemo u rodilištu dobiti neki kupon s kojim ćemo moći pokupiti pelene u trgovini. I da pelene idu za bebu, ne za trudnicu, tj. svako naše dijete dobiva jedan paket. Pa da znate...
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/