Ovako, imam problem koji me nocas prestrasio toliko da sam u dva navrata sanjala kako mi dr govori da sam izgubila bebu.
naime, trudna sam deseti tjedan( 9 +5), i odjednom sam sinoc pocela osjecati nekako cudne i teske bolove pri dnu stomaka, i kao neku napetost.
Inace, od cetvrtog tjedna sam imala krvarenje te sam na progesteron injekcijama i utricima, i do sada nije bilo nekih vecih problema a i mirujem, strogo...ups, moram priznati da sam posljednih dana ioak bila malo aktivnija nego inace.
Dakle, taj osjecaj napetosti maternice, pa probadanje sad desnog jajnika( najcesce desnog), sad lijevog, pa zadrzavanje bola u sredini maternice, ili, po mom mislinjenju na mjestu gdje je zakacena beba, izludjuje me.
Kontrola je u cetvrtak tek, danas nema smisla da idem jer je strasna guzva, u bolnicu ako odem, pregledaju uzasno gruba( cak su mi previdjeli ono krvarenje na pocetku pa sam izabrala doktora privatno, koji radi tek od 17 popodne).Moze li biti da sam se prehladila? Vrucine su i ja se setkam bukvalno gola po stanu( samo zamotam ledja i pokrijem...khm).
Uglavnom, umirem od brige i strah me pomaknuti se da se bol ne javi...mada me nocas boljelo u svakom polozaju.
Neko kaze da je normalno jer dolazi do rastezanja maternice, ali da li j ezaista normalno da boli kao da bi se maternica rasprsla da je dirnem rukom?
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/