Drage moje forumašice, nadam se da vam ne dosađivam sa svim ovim pitanjima...ali najavila sam vam da ču vas stalno davit tako da baš ne osječam preveliku grižnju savjesti
Zadnja 2 dana osječam bolan pritisak kod mokrenja...primjetila sam da je to najčešće kad malo otrpim (inače idem svako 2 sata!!!). Sjednem na školjku i malkice mi bude neugodan položaj pa ga moram promjeniti, al jedno sekundu dvije dok ne ode prvi mlaz me baš taj pritisak zaboli.
Čitala sam da moguče imam nekakvu bakteriju, sutra idem na briseve, al me zanima da li je isto tako to možda neka nomralna pojava kod blizanačke trudnoće? Bila bih vam neizmjerno zahvalna kad bi samnom podjelile svoja iskustva.
Inače eto, nikako dame pusti na miru, čas bolovi, pa kad se to stabilizira, upala uha, pa iza toga ovo...pffffff...jel to sve prestaje tek za 9 mjeseci???? :shock:
Hvala. Kiss
Zadnja 2 dana osječam bolan pritisak kod mokrenja...primjetila sam da je to najčešće kad malo otrpim (inače idem svako 2 sata!!!). Sjednem na školjku i malkice mi bude neugodan položaj pa ga moram promjeniti, al jedno sekundu dvije dok ne ode prvi mlaz me baš taj pritisak zaboli.
Čitala sam da moguče imam nekakvu bakteriju, sutra idem na briseve, al me zanima da li je isto tako to možda neka nomralna pojava kod blizanačke trudnoće? Bila bih vam neizmjerno zahvalna kad bi samnom podjelile svoja iskustva.
Inače eto, nikako dame pusti na miru, čas bolovi, pa kad se to stabilizira, upala uha, pa iza toga ovo...pffffff...jel to sve prestaje tek za 9 mjeseci???? :shock:
Hvala. Kiss
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/