Imate li kakvu preporuku za privatnog ginekologa, i kruži li kakva preporuka za nekog koji je dobar kod praćenja blizanačke trudnoće?
Ja sam zadovoljna svojim ginićem iz doma zdravlja, no na prošlom pregledu prije desetak dana bio je na bolovanju pa ga je mijenjao neki cirkusant, a sad je taj moj na godišnjem sljedečih mjesec dana, i sva sam nekako jadna jer sam imala sto pitanja za taj pregled, a ostala sam nekako zakinuta i ovaj mi se lik uopće nije dopao, totalno je neozbiljno odgovarao na sve. Pripadam u Petrovu, i dobila sam uputnicu da se tamo prekontroliram u međuvremenu, jer je skoro šest tjedana do sljedećeg pregleda ipak malo previše (sad sam 14+6), ali nekako bi rađe otišla na pošteni pregled privatno, al pitam se gdje.
Mislila sam na 3d ultrazvuk tamo iza 20-og tjedna u polikliniki Vili, tamo mi je preporučila jedna frendica, a možda odem kod njih onda i na taj pregled prije, jer se stvarno osjećam nedorečeno od zadnjeg puta.
Imate neki prijedlog? Uputite me molim ako je već negdje otvorena ova tema, ja je nisam našla!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/