by acineri pon ruj 05, 2011 1:27 am
Ma pedica mi savjetovala da je sigurnije ih namazati, jer ipak su imale 2 i pol mjeseca. Ali kupane su i bez i nije im nista. S kremom se jedino bolje osjecam, ako ih odmah ne isperem. Nekako sigurnije. To je nekakva barijer kremiva
A za vodu (hladnocu) mi je rekla da je za njih more iznad 25 stupnjeva dosta. A u vecini slucajeva je bila. Kad im je bilo hladno zacendrale bi odmah pri ulasku, tako da nije bilo frke. Tocno tako mi je pedica rekla da ce biti, i bilo je
A da su jako prilagodljive jesu, moram priznat. Bas kao sto kazes, mali zmajevi. Danas smo se kupali u bazenu, obozavaju vodu. Cim je vide vec se hihocu.
Maslina, tkanina koja nema UV zastitu stvarno i propusta stetne zrake. Te stetne zrake ti idu i kroz suncobran, ako nema UV zastitu.
O da. Ja ih pokusavam sto vise klonit tog zlocestog sunca, a i uspijeli smo. Nije bilo frke. A ako nece sesiric imas i kapice s UV zastitom. To nece ni skuzit da ima na glavici. Ja sam ih iako sunce u to doba nije vise bilo "zlo" mazala s zastitnom kremicom. Barem leda i facicu. Nikad se ne zna
Sve u svemu, bilo im je super! Nagodinu ce vec same....
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/