by irenak čet tra 28, 2011 10:32 am
Sam polako!!! Ovo s pucanjem je najnormalnija stvar i sve mame to prolaze i nažalost nema nekog pametnog savjeta osim, ako ti se plače, plači do mile volje samo da to izbaciš iz sebe!!! Biti će još puno faza koje će oni prolazit (ja imam i jedno u pubertetu i ove malce od 2 godine pa ne znaš tko više pili po živcima) i znam bit nervozna do bola!!! Na kraju sve dođe na svoje. Ono što ja radim kada divljaju totalno je vikanje. Po prirodi sam jako glasna, tako da rađe viknem nego da ih puknem po guzici (jer za neke pedagoške metode 150 x na dan doista nemam snage). Reći ti sada kaj bi trebala radit bi bilo jako lako, jer sve smo mi pametne kada se radi o nekom drugom, ali kada si sama večinu dana i kada više od ludila ne znaš kaj bi, onda je to druga priča. I ja sam imala sto stvari koje sam radila sa starijom kćeri, metode koje sam s njima upotrebljavala, ponekad upali, ponekad ne... ali to je i ovako i onako individualno, tako da najbolje što ti ja mogu reći je sam polako!!! Probaj na sve moguće načine sebe smirit, jer sve ostalo ak pokušaš, a ako si luda, nema neke velike koristi (isprobano, hihihihihi). Super da radiš, ako ti tako odgovara, jer biti u društvu odraslih i barem malo se maknuti iz svijeta pelena i hranjenja, jurcanja i vriske jako puno znači!!!! Drži se - i to će proći, a u mešuvremenu uživaj u onim slatkim trenucima s njima (a svi znamo da i takvih ima pregršt svaki dan)!!!
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/