by Twin sri sij 05, 2011 11:55 am
Sve kapi koje su "za oči" nisu, u biti, za oči, nego im je sterilnost takva da mogu ići i u oči te, stoga, mogu ići i bilo gdje drugdje, uho, nos...
Ako je pedijatrica tako odredila, kapaj! Ali, nikad na svoju ruku. Uglavnom, kad iz nosa ide zeleno, dakle gnoj, treba dati antibiotske kapi ili još s dodanim kortikosteroidom, ali ako ide smao žuto ili bijelo, NE! Nama mnogi roditelji dolaze tražiti da im prodamo takve kapi jer djetetu opet "ide iz nosa", a nisu svjesni koliko je to štetno. Naravno da nije štetno ako je indicirano, ali za svaki "nosić" sigurno nije.
naše je da radimo kako nam dr.-i kažu. Naravno da ja nisam poslušala pedicu iz druge smjene koja ne pozna moje dijete kad ga je mm odveo na pregled. Ja sam radila popodne, a baba je umislila da V ima opet neku turbo tropsku boleštinu i da mora odmah ići - a dijete je kašljalo jer glupača puši pored njega. Ova mu je gala Garasone kapi za nos jer kad je mm došao, kašalj se smirio, a nosić je malo curkao...pa je valjda dala samo da nešto da...Da sam ja bila doma, sigurno dijte ne bih vodila pedijatrici. Bila sma ljuta ko pas. Sad mm zna već, ali tada...
Malo off, ali shvatile ste me.
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/