by zaklina čet lis 13, 2011 2:53 pm
Ja sam imala 2 kaputa, ali mislim da sam jedan vratila sestri (jer je ona iskopala svoj trudnicki nakon sto sam ja sebi vec kupila, ili takva neka prica) a svoj mislim da sam dala u caritas jer vise nisam znala kud cu s njima a 2g mi se poturao po stanu, a sto I&S kaze, to je kao neka polupelerina, pa mi se bas nije svidio poslije trudnoce. Ali eto, posluzio je dok je trebalo! Ja sam rodila u 4mj, a radila sam do Bozica, tada jos nisam bila preogromna, ali mi je trebalo svakakve odjece.
E sad, ti nisi u ZG. Ali meni je najbitnije bilo potkosulje i jos imam te neke velike koje sam kupila tako da mi predju preko cijelog stomaka. Strample sam ja na kraju kupovala samostojece, kojih mozda jos imam ako ti trebaju, jer je mene bilo kakva pasica preko stomaka jako smetala. Cula sam od cura da bi prerezale gornji dio strampli i tako nosile, nisam probala, ali je dobra ideja.
Imam i jos jedne beneton hlace samtene tople koje sam ja za posao imala. Jos su dobre, a posto trenutno ne znam bas trudnica, mozda bi ih mogla i prodati. Ali ja sam niza tako da su i hlace potkracene, treba to uzeti u obzir! Ne znam sto jos.
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/