by blanche ned ruj 05, 2010 12:11 pm
Ja sam rodila u Riječkoj bolnici-vaginalno...Obje su bebe bile na glavicu i u 36-om tjednu mi je pukao vodenjak...Nisu mi dali epiduralnu,doduše,meni su rekli da je ne daju pri porodu blizanaca,ne znam
U jednom trenutku je u rađaoni bilo sa mnom valjda 15 ljudi,2-3 babice,dva doktora i hrpa specijalizanata/stažista,što su već bili..I svi su bili divni prema meni..Čak me ta jedna mlada stažistica gladila po kosi i micala mi je s lica u tih 7 minuta koliko je prošlo od prve do druge bebice...Moje jedino loše iskustvo je bilo to što su malenu na kraju izvukli na vakuum.Ali ja to u toj gužvi nisam ni skužila,mama je rekla da je vidjela kad su dovukli aparaturu ali da me nije htjela plašiti...
Stvarno su svi bili turbo srdačni prema meni,pohvalili me da sam bila super i da im dođem opet
I na "zloglasnom" 5.katu su sve sestre od prve do zadnje bile dobre prema meni,tako da su moja iskustva uglavnom pozitivna...Valjda sve ovisi o očekivanjima osobe i tome kako si posložiš u glavi...Ja sam presretna što sam,na kraju,rodila vaginalno jer sam već drugi dan bila kao da nisam rodila...I slažem se s Alex,ako ti predlože carski naravno da ćeš poslušati doktore..Normalno,ja nisam imala izbora...Čim su u bolnici vidjeli da su bebe na glavu-nije bilo ni riječi o carskom...
Sve u svemu,ja se raspisala...
Želim ti lijep i lagan porod bez obzira vaginalan ili carski
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/