Sigurno ste primjetili da sve više trgovačkih lanaca, bez obzira na strukturu ponude, nude i dekorativne naljepnice i materijale za zidove, dnevnih boravaka, soba, kuhinja...
ali su, moram priznati, ovo što sam ja vidjela, poprilično masnih cifri.
U LiL kutku naše sobe, koja nam je privremena, isprobavamo povremeno raznorazne načine dekoriranja i prije par dana u pospremanju sam naišla na jednog Vinija the pooha kojeg mi bilo žao baciti, a luce zalijepila da ga hoće kod krevetića. no, da ga ne lijepim ko poster sa selotepom na što sam alergična, palo mi pod ruku lijepilo za selvetnu tehniku i vidite rezultata
dakle, složit ćete se vjerojatno da super izgleda
slikica je izrezana sa postera iz časopisa
na zid sam lagano olovkom precrtala rubove unutar kojih sam nanijela ljepilo, zalijepila sliku i prebojala drugim slojem ljepila.
na fotkici je friško nakon ljepljenja i blic je malo zeznuo dojam, jer je slika još mokra pa se preslikava pozadinski tisak. kad uslikam novu, postavit ću je.
slikica je zaštićena, uklopljena, samo ne znam baš kako se skida, ali to ću vam javiti
ali su, moram priznati, ovo što sam ja vidjela, poprilično masnih cifri.
U LiL kutku naše sobe, koja nam je privremena, isprobavamo povremeno raznorazne načine dekoriranja i prije par dana u pospremanju sam naišla na jednog Vinija the pooha kojeg mi bilo žao baciti, a luce zalijepila da ga hoće kod krevetića. no, da ga ne lijepim ko poster sa selotepom na što sam alergična, palo mi pod ruku lijepilo za selvetnu tehniku i vidite rezultata
dakle, složit ćete se vjerojatno da super izgleda
slikica je izrezana sa postera iz časopisa
na zid sam lagano olovkom precrtala rubove unutar kojih sam nanijela ljepilo, zalijepila sliku i prebojala drugim slojem ljepila.
na fotkici je friško nakon ljepljenja i blic je malo zeznuo dojam, jer je slika još mokra pa se preslikava pozadinski tisak. kad uslikam novu, postavit ću je.
slikica je zaštićena, uklopljena, samo ne znam baš kako se skida, ali to ću vam javiti
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/