jutro cure
ikoga za kavicu ? Mi smo jucer bili kod pedice, u biti je sve ok osim sto Dinan i dalje povraca. Mislili smo da bude vremenom manje, ma i je doduse. Ponekad 2 dana sve super i onda opet po starom bljuckanje pvracanje..Nismo jos poceli sa dohranom, ipak mislim da cemo cekati taj 6 - ti mj. Pogotovo zbog Dinana. Propisala mu je jedan lijek, koji bi u roku mjesec dana trebao to sve regulirati tj, smanjiti kiselinu, i zaustaviti povracanje..sad...nadam se najboljem. Nikada mu u biti nije postavljena dijagnoza, npr reflux pa da znamo to je to, npr, cekamo da taj misic zaraste pa se nadamo boljem. Ovako??? Aj nadam se najboljem.
bambi, jesi li se odmorila kod svojih:) ?
cicibela kako teku pripreme ?
Pcelice, ostale cure
ikoga za kavicu ? Mi smo jucer bili kod pedice, u biti je sve ok osim sto Dinan i dalje povraca. Mislili smo da bude vremenom manje, ma i je doduse. Ponekad 2 dana sve super i onda opet po starom bljuckanje pvracanje..Nismo jos poceli sa dohranom, ipak mislim da cemo cekati taj 6 - ti mj. Pogotovo zbog Dinana. Propisala mu je jedan lijek, koji bi u roku mjesec dana trebao to sve regulirati tj, smanjiti kiselinu, i zaustaviti povracanje..sad...nadam se najboljem. Nikada mu u biti nije postavljena dijagnoza, npr reflux pa da znamo to je to, npr, cekamo da taj misic zaraste pa se nadamo boljem. Ovako??? Aj nadam se najboljem.
bambi, jesi li se odmorila kod svojih:) ?
cicibela kako teku pripreme ?
Pcelice, ostale cure
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/