B L I Z A N C I...

Poštovani članovi,

u slučaju da imate poteškoća pri očitavanju foruma i njegovom korištenju,
preporučamo vam korištenje Mozilla firefox preglednika i čišćenje cookies u vašem sustavu.

Hvala i ugodno druženje!
Smile

Join the forum, it's quick and easy

B L I Z A N C I...

Poštovani članovi,

u slučaju da imate poteškoća pri očitavanju foruma i njegovom korištenju,
preporučamo vam korištenje Mozilla firefox preglednika i čišćenje cookies u vašem sustavu.

Hvala i ugodno druženje!
Smile

B L I Z A N C I...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
B L I Z A N C I...

DRUŽENJE, SAVJETOVANJE I POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA RODITELJA BLIZANACA, TROJKICA I VIŠE :) ..... I NAŠIH PRIJATELJA

PRIJATELJI FORUMA

Image hosted by servimg.com

http://www.mojedijete.com
http://www.blizanci.info
http://kisnadjevojcica.bloger.hr/
prijateljski forum za roditelje i one koji će to tek postati
Bebin svijet
interaktivni savjetnik za roditelje, specijaliziran za dječju opremu - All4kids

Croatia map

Skijanje

Login

Zaboravih zaporku

Latest topics

» Evo mene nakon dugo vremena
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptypon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin

» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptyned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana

» pozdrav mamicama i trudnicama!
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptysri pro 02, 2015 10:41 am by Twin

» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptyuto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana

» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptyuto sij 13, 2015 9:27 pm by zana

» pucanje noktiju na nogama
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptypet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna

» jednojajcani ili dvojajcani?!
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptysub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin

» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptyčet pro 18, 2014 5:32 pm by Twin

» Robica za bebe
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptysri pro 10, 2014 1:15 am by tamara1989

» Lijep pozdrav svima
Mala - mala pričaonica za "novake" - Page 8 Emptyčet stu 27, 2014 5:57 pm by Mediha

Rezerviraj sada !

+48
miki
maso
jelenko
goga
nestle29
misek
mimi mirna
Josip@
iwa
bridget jones
Tajci
luda klompa
I&S
lotte.123
cicibela
tanja
albra
zuta_zg
sanjakrk
Ana
listek
Oceana
bobo
mallena
Bambi
aldijana
blizanci IM
Pika
Maja-2
Maja
igordana
pčelica maja
lara_31
Gogino
marija-k
Twin
Jorgovan
maksi
didi
jojka
blaza27
Vanja
IVA
mateeaa=)
Branka
Aleksandra
andreja
Sonja
52 posters

mala pričaonica za "novake"

blaza27
    blaza27
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 3009
    Proud to be : Dupla duplica

up Re: mala pričaonica za "novake"

Postaj by blaza27 ned svi 31, 2009 12:06 pm

drago mi je ako sam te utjesila.ma znam kako je meni bilo tesko bez njih i zvala sam svaki dan a oni bi dole uzivali.cak nisu imali vremena ni pricati samnom od igre. Love
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Broj postova : 196
    Proud to be : mama blizanaca

Postaj by lara_31 pon lip 01, 2009 11:34 am

jutro cure..
    Sretna sam da je jasnatwin rodila. Nas dvije smo u dan po terminu. Odlicne mjerice beba, prirodan porod - ma super bravo.
    To je veliko ohrabrenje za mene sutra!
    Bogu hvala pa sam lijepo spavala sinoc, i bas se mislim hocu li od uzbudjenja moci spavati veceras. Uglavnom je sve spremno - danas odmaram psihicki, fizicki...
    Vjerovatno se i ja ne budem javljala neko vrijeme. No cim se malo oporavim, javim se..U medjuvremenu vas citam preko mobitela Smile ..
    Eto drage moje, pa vibrajte za mene sutra Smile ..

P.S. Puno srece u medjuvremenu pcelici maji, andreji...i ostalima koje su tu sa terminima.
    I ja vibram za vas val ...
    Sonja
    Sonja
    Admin
    Admin

Broj postova : 12943

Postaj by Sonja pon lip 01, 2009 11:55 am

lara - baš sam te došla pitati, "si živa"?? Wink
    veliki dan je sutra Smile Smile

samo hrabro i bez straha. sve će proći u najboljem redu i toliko brzo i toliko će ti naznačajno postati to kasnije....
    kad zagrliš svoja dva smotuljka sreće.
    sutra je dan kad će ti se život preokrenuti naopačke, u neočekivanim srazmjerima Wink
    al u pozitivno, naravno!!!

kad ideš u bolnicu??

iako nećeš možda biti od vremena za puno forumiranja u prvim danima, ali svakako nam se javi kako je prošlo, makar jednom riječju, da se ne brinemo Wink
    val val val val val
    za tebe i male srećice
    lara_31
    lara_31
    akter
    akter

Broj postova : 196

Postaj by lara_31 pon lip 01, 2009 12:24 pm

hvala sonja na podrsci i ohrabrenju Smile .
    Sutra ujutro u pola 8 moram biti u bolnici...Svakako, cim uhvatim mrvicu vremena javim se..
    Ne mislim se danas vise javljati na forum pa hvala svima unaprijed na vibrama i ohrabrenju...
    mah
    blizanci IM
    blizanci IM
    domaći
    domaći

Broj postova : 829

Postaj by blizanci IM pon lip 01, 2009 2:02 pm

val val Sretno
    maksi
    maksi
    starosjedioc
    starosjedioc

Broj postova : 5193

Postaj by maksi pon lip 01, 2009 2:51 pm

Lara, sretno val val val val
    Nadam se da si nekom ostavila svoj broj moba. Wink
    blizanci IM
    blizanci IM
    domaći
    domaći

Broj postova : 829

Postaj by blizanci IM pon lip 01, 2009 3:29 pm

Pčelice Maja kak napredujete jel ideš u bolnicu ili si ipak odgodila
    blaza27
    blaza27
    starosjedioc
    starosjedioc

Postaj by blaza27 pon lip 01, 2009 4:00 pm

lara sretno! val val val val val val val ,
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Broj postova : 979

Postaj by pčelica maja pon lip 01, 2009 7:39 pm

lara sretno sutra,samo hrabro utje

bila ja danas na pregledu ,ctg,uzv i sve super prošlo samo sam se načekala evil
    bebači su dosta narasli jedan je 2600 g ,a drugi 2800 g ,nisam nimalo otvorena,trudova nema
    ctg super,inače danas sam 35+3,dr. rekao ne trebam još ostati u bolnici,ali za tjedan dana
    opet kontrola pa ćemo vidjeti. eto odoh vas sad malo čitati da vidim kako ste mi Smile
    blaza27
    blaza27
    starosjedioc
    starosjedioc

Postaj by blaza27 pon lip 01, 2009 8:13 pm

bravo majo.velike bebice. bravo bravo .drago mi je da je sve ok.
    igordana
    igordana
    domaći
    domaći

Broj postova : 1078

Postaj by igordana uto lip 02, 2009 12:50 am

Evo mene. Muž mi donio laptop tek naveče. Bila na kontroli...bebice veličinom super rekla mi da su teške cca 1200gr...jedna beba trenutno na glavu druga na zadak...količina plodne vode uredna... spol - pa čini joj se da je jedan dečko - znaći za sad imamo curu i dečka...a kad rodim bit ću sigurna Laughing Ma nije ni bitno kaj su...bitno mi je da su ok. Ovo mi je bilo zadnji put kod moje ginice sad me dalje šalje u bolnicu, tak da za 2tj moram tam na kontrolu... i super mi je...odmah lakše nakon pregleda

Lara 31 samo hrabro sutra - mislit ću na tebe

Pčelice drago mi da je i tvoja kontrola prošla super...
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Broj postova : 12583

Postaj by Aleksandra uto lip 02, 2009 9:55 am

lara sretno !!! bit će sve ok.
    Cure super za dobre nalaze, izdržite još malo!
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja uto lip 02, 2009 10:11 am

za našu Laru val val val
    val val val

Gordana baš dobro da je i tebi sve super na kontroli bravo

Ja danas cijeli dan sama i noć mm radi duplu smjenu.
    Noa jučer na tel nije htio pričat sa mnom,kao šta mu smetam,
    on je sad kod bake i nije mu dosadno Laughing ajd dobro velim ja.
    blaza27
    blaza27
    starosjedioc
    starosjedioc

Postaj by blaza27 uto lip 02, 2009 2:56 pm

igordana drago mi je da je sve ok.

maja ma rekla sam ti ja da se nemas sta brinuti,vidis kako je njemu dolee super. Love
    igordana
    igordana
    domaći
    domaći

Postaj by igordana uto lip 02, 2009 2:59 pm

Hej! dobar dan... kako ste mi cure?... bila sam danas na zdravstvenom nosit doznake i tam bila neka gospođa za svoju kčer sređivala papire - na izlasku me ona potapša po trbuhu i veli kak mi želi svu sreću sa trudnoćom - u prvi tren mi je reakcija bila - u mislima naravno - to je moj trbuh ne diraj - no nastavila je i rekla da je njena kčer nedavno rodila blizance u 7mj trudnoće, ak sam dobro zapamtila teški su jedan cca 1600 gr a drugi cca 2000 gr, pa meni odmah bilo žao. pokušala ju malo ohrabrit i rekla joj da su jaki i da budu ok. Nismo dalje niš pričale jer ja morala ići. I sad meni na pamet pala Bambi...nije se javila par dana...nadam se da je ok... pa Bambi ak čitaš javi se...
    andreja
    andreja
    novak
    novak

Broj postova : 28

Postaj by andreja uto lip 02, 2009 5:48 pm

Bok cure
    Evo da vas nešto pitam..Jučer ja bila na kontroli u bolnici i kao nalaz ok: ctg uredan, plodna voda bistra, cerviks 1 članak, tijesno za 2 prsta do glavice. I oni mene naruče za tjedan dana da dođem ponovo, znači u ponedjeljak. Sve bi to bilo normalno da meni jučer nije bilo 38+2, što znači da če u pon. biti 39+2. I sad mene frka da se kaj u ovih tjedan dana ne zakomplicira. Kažu oni, u sučaju trudova, ravno u rađaonu (to znam i ja). Obzirom da imam dijete doma, odgovara mi ne ležati u bolnici, ali mislila sam da je neka praksa da se zadnji dani pred porod tamo provedu čisto radi predostrožnosti. Ne znam, da li je netko od vas otišao "od doma" u rađaonu, bez dana bolnice, gotovo u terminu? Znam da je Blaža dočekala famoznih 40, al koliko sam pročitala, isto u bolnici. Moram li se brinuti? :shock:
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja uto lip 02, 2009 7:16 pm

da,i meni je to malo čudno...za jednoplodne trudnoće mi je normalno da se do termina ide tjedno
    na pregled,a poslije 40. tj. se ide svaka dva dana
    ali za blizanačku trudnoću bi mi bilo normalno da ti već sad ideš svaka dva dana... Smile

prijateljica je prije dvije godine rodila bliziće u Petrovoj sa 38.tj.(carski rez)
    ali je zato bila sa 36. već u bolnici na čekanju...

ne kužim kaj je posrijedi u tvom slučaju..

No bez obzira na sve oni valjda smatraju da ipak nema potrebe,zato pokušaj ne brinuti
    previše i odmaraj što više! Love
    andreja
    andreja
    novak
    novak

Broj postova : 28

Postaj by andreja uto lip 02, 2009 9:35 pm

zapravo ovisi o doktoru. Kad sam bila u petak na kontroli doktor mi je rekao da dođem u ponedjeljak. Dođem jučer i gleda me neki drugi dr i kaže da dođem za dva dana. Dok sam bila na ctg, u međuvremenu dođe profesorica napravi amnioskopiju i kaže ak nije voda prozirna da će me porađat. Na kraju voda prozirna, ona kaže nije još vrijeme i prekriži kontrolu za dva dana i napiše za 7. Nije mi baš bila neka, muški dr koji su me svi do sad gledali su bili buno razumniji ljubazniji.
    Ne znam, valjda oni ne vide nikakve komplikacije pa me ne zadržavaju. A i ovaj službeni termin po mojem računanju je preran, pa možda i to malo ima veze sa ukupnim nalazom. A i prvu kćer sam rodila sa punih 41 tjedan. No, jučer mi je izašao onaj čep, pa se nadam da će se akcije malo ipak ubrzati.
    Hvala na podršci Majo.
    Maja-2
    Maja-2
    novak
    novak

Broj postova : 44

Postaj by Maja-2 uto lip 02, 2009 9:41 pm

Zdravo na site i Lara srekno !!! i mene me nema poveke dena bev vikendov na pregled i so da vi kazam gi vidov bebinjata!! sum vo 12 nedela i veke se luge .. race noze se se gledse Smile
    ednoto plivase, se prevrtuvase a drugoto spiese Smile lele luge kakvo ubavo custvo prekrasno !!!
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja uto lip 02, 2009 10:35 pm

baš mi je drago zbog tvojih bebica da je sve o.k. majo-2 bravo
    pčelica maja
    pčelica maja
    domaći
    domaći

Postaj by pčelica maja sri lip 03, 2009 11:54 am

Jutro žene ! Gdje ste, nikoga ovdje nema Sad

Andreja kako ide? jel možeš spavati?
    igordana
    igordana
    domaći
    domaći

Postaj by igordana sri lip 03, 2009 5:46 pm

Dobar dan! evo sam da se i ovdje malo javim...moji mi roditelji javili da mi doniraju 2000kn kako bi si kupila osnovne stvari za bebice - hvala Bogu za to - sad bum sam prvo pogledala kaj tu na forumu piše da mi treba, a onda moram istražit di ima najjeftinije za kupit. Robicu uglavnom dobivam tak da mi od tog neće trebati skoro niš.
    Pa sad vas molim cure koje ste već ili nedavno kupovale da me uputite ak znate za povoljnu kupnju...
    Bambi
    Bambi
    akter
    akter

Broj postova : 338

Postaj by Bambi sri lip 03, 2009 6:37 pm

Bok!
    Evo i mene... nije me bilo par dana jer sam imala goste roditelje kod sebe. Došli su me "čuvati" dok je MM bio na službenom putu i baš nam je bilo lijepo. Igordana, baš si I love you što se brineš Love. Osjećam se ok, povremeno tu i tamo osjećam kao malene grčiće, ali 100 puta blaže nego prije dva tjedna. Ležim, ali stvarno cio dan. Guzu koristim samo za onih 10-tak minuta dok jedem, inače sam na bokovima.
    Igordana, lijepa kilažica bebica! I znači možda ste kombinacija dečko-cura? Meni su do sada 2 puta potvrdili da su obje bebe dečki, ali nekako više nisam sigurna dok ih ne vidim. Od početka imam feeling za dva dečka, pa vidjet ćemo...Bitno da su zdravi. Mi idemo u petak na uzv, pa javim kako je bilo. Jesi uspjela što naći za opremu? Ja sam svu opremu kupila, ali ne kod nas nego vani, pa ti ne mogu reću vlastita iskustva. Bila doduše jesam u baby shopovima i razgledavala i od svih mi je nekako najljepši i najbolji Baby Media shop. Hoćeš sama kupovati ili ćeš poslati muža s listom?
    Cure u terminu i blizu termina jedan veeeeliki moje najdraze ! Držite se i želim vam nezaboravne trenutke upoznavanja s malenima!
    Bambi
    Bambi
    akter
    akter

Broj postova : 338

Postaj by Bambi sri lip 03, 2009 6:48 pm

Ne znam, da li je netko od vas otišao "od doma" u rađaonu, bez dana bolnice, gotovo u terminu?
    Ovo što je andreja pitala i mene zanima. Ja sam mislila da u našim blizanačkim trudnoćama nema scenarija da porod krene oko termina doma, nego sam stekla dojam da nas "spreme" u bolnicu nekoliko dana ranije.
    A u kojoj si bolnici?
    Aleksandra
    Aleksandra
    Admin
    Admin

Broj postova : 12583

Postaj by Aleksandra sri lip 03, 2009 7:11 pm

Za opremu cure - moj savjet je birajte same, muževi su zbuki osim ako im decidirano ne objasnite mode, boju i barkod željenog artika Wink
    Kod kupnje kolica nemate u Hr baš veliki izbor zato oprezno, nemojte kupiti "tenk" s kojim same nećete moći na kraj. Puno vam ovisi i o mjestu stanovanja i stilu života, morate li na kat, imate li pristupne stepenice ili lift, koji auto vozite i gdje ćete najviše šetati te kada vam je termin i u kojem krau živite. Zato rađe pitajte prije kupnje. Na opremi ima već svašta a i ja fanatično rado odgovaram na takva pitanja Wink jer mi je to i posao pa znam šta se i gdje nudi te kako je ocjenjeno.

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: sub stu 23, 2024 8:14 pm.