ja ne mogu više pricati i razgovarati...nista ne postizem
da mi je netko prije rekao da ću reći da je bolje ne razgovarati , dobio bi maljem u čelo...a sada...ja više ne mogu pričati,ne mogu..ja bi se svađala,potukla (hvala Bogu ima me)...ma bilo šta..
a on samo -da,draga...sad cu,draga...moj tulac nikad nije rekao neću,ali isto tako nikad ništa nije napravio do kraja...
samo kaže-ti reci sta treba ja cu napraviti...kruva ti dragoga,nisi ćorav...ili kad kaže-koju ćeš ti uzet a koju ja...jel vaaaaaazzzzzzznooooooo????aaaaaaa....bemti i muško....
priznajem,on nas i pazi i mazi...i sve to stoji,ali kako netko moze biti takav...sve mu moram nacrtati...
ja-aj makni te tanjure i to sa stola..on makne samo pribor,a kruh,sol i ostalo ostane...
i onda kaze da sam mu rekla samo da makne pribor,kako da on zna da treba sve.....
jučer i danas me toliko izluđuje da ne znam šta da radim...zivcira me kad lezi,kad jede, kad me poljubi, kad djeca skiče i guguću za njim...
zivicra me njegova smirenost...mi se "svadamo" ,on tihim tonom prica samo-dobro draga,smiri se...a meni para iz ušiju još više...kak da mu objasnim da ne volim takooooo....ako se svadamo onda se deri, vici ,a ne on napravi pacenika od sebe..ne znam vise sta da kazem...uffff...
kako je kod vas situacija???dodu li i vama ovakvi dani i kako ih riješite??
pon oľu 05, 2018 9:46 pm by Twin
» "Rastimo zajedno" radionice za roditelje blizanaca u Rijeci!
ned oľu 06, 2016 8:29 pm by Ivana
» pozdrav mamicama i trudnicama!
sri pro 02, 2015 10:41 am by Twin
» Golubinjak 2015 - godišnje druženje!
uto lip 09, 2015 4:19 pm by Ivana
» Treća,četvrta.. trudnoća pa blizanci, a prava kao za jedno dijete
uto sij 13, 2015 9:27 pm by zana
» pucanje noktiju na nogama
pet sij 09, 2015 4:52 pm by mimi mirna
» jednojajcani ili dvojajcani?!
sub pro 27, 2014 7:36 pm by Twin
» Da li uvesti kravlje mlijeko prije navrsene godine? :/